Ynt: 01 kasım 2014 geleneksel istanbul gece mini buluşması
Ynt: 01 kasım 2014 geleneksel istanbul gece mini buluşması
[quote author=NoFeaR link=topic=907.msg17691#msg17691 date=1414947580]
Arkadaşlar konu çok fazla polemiğe gitmemesi, ayrıca yönetim olarak karar alacak vaktimiz olması için kilitlenmişti.
Yönetim olarak kararımız şu şekildedir;
Bundan sonra yapılacak her buluşma için konu açılacaktır.
İzmir İstanbul ve Ankara için anlık buluşma istekleri için kullanılabilecek sabit başlıklar oluşturulacaktır.
[/quote]
mükemmel karar bravo.. :clap:
[quote author=avansis link=topic=907.msg17699#msg17699 date=1414951370]
Diyolok ile bu hayatta çözülemeyecek Hiç bir şey yoktur.
[/quote]
diyolok değil diyalog.... .muha. .muha. .muha. .muha.
güzel bir ledleme ile bu trafikte çözülmeyecek hiç bir sorun da yoktur.
[quote author=adigeokan link=topic=907.msg17698#msg17698 date=1414950809]
çok güzel olay tatlıya bağlanmıştır.
[/quote]
hemşerim benim sevgi dolu hemşerim benim :+1: inan zaten bu olayın acı bir tarafı yoktu
k:
[quote author=nonickname link=topic=907.msg17697#msg17697 date=1414950349]
Oncelikle belirteyim, kimseye gonul koymak, ya da kizmak laf carpmak gibi bir amacim yok. Forumlarda Polemik yapacak yasi da, tecrubeyi de coktan gectik. .....ama tesaduf bu ki hem 25 ekimda, hem de 1 kasimda oldukca musaittim. .......Onun icin sanirim eray bey onur bey biraz kizmis bana, ..... Kimsenin kotu niyetininin olmadigini biliyorum. Eray beyin sirf bir kizginlikla "bir daha organize yapmam" dedigine inanamak istiyorum. Cunku benim derdim, tekrar ediyorum bagciyi dovmek degil. Elestiriliere de acik olmak gerek.......
Avansis ve adigeokan nickli forumdaslar ile om uzerinden konustuk, hatta sagolsun ismail bey telefon da etti. Konu benim acimdan cozulmustur. Yonetime ve destek / yardimci olan tum forumdaslara tesekkurler.
Eray ve onur beylere de umarim kendimi ifade edebilmisimdir.
Tesekkurler
[/quote]
whats up grubunda gördüm
k: sizi hoş geldiniz dedim...
kendinizi gayet iyi ifade etmişiniz. :clap: "bir daha organizasyon yapmam" demekteki amacım artık yoruldum top gençlerde olsun siz çağırın ben geleyim demekti yanlış anlaşılmışım..
25 ekim ve 1 kasım daki mini buluşmaları da ben organize etmedim ama katıldım :gut: size kızmadık
dediğiniz gibi niyetimiz de kötü değil bunları da bu saçma konu devam etsin diye değil bu konunun standartlar içinde yürüdüğünü her şeyin normal olduğunu benim açımdan sıkıntı olmadığını belirtmek için yazıyorum. :gut: :gut: :clap: sonuç olarak herkes gibi sizin de benim gibi ortak bir sevgimiz var cıvıc sevgisi :gut: zaten aramızda polemik olamaz.. .muha. .muha.
Saygı ve sevgiler