kardeş 168 e hangi bayiden aldı bilginiz var mı167bin makyajsız ise çok bence. Benim kuzen aldı 168bine makyajlı exe. Üstelik kredi kampanyasından da faydalandı.
kardeş 168 e hangi bayiden aldı bilginiz var mı167bin makyajsız ise çok bence. Benim kuzen aldı 168bine makyajlı exe. Üstelik kredi kampanyasından da faydalandı.
Cihan bey siz 2019 model ama makyajsız eski kasadan almışsınız. Yani bayi elindeki 2019 model fakat makyajsız kasa olanından vermiş. En bariz fark multimedia analog tuşlar varmı yoksa full dokunmatik mi? Makyajlı kasada analog var. Ayrıca fiyatı biraz fazla geldi. Makyajlı kasa full 175e veriyorlar.
Bursadan aldı hangi bayi bilmiyorum..kardeş 168 e hangi bayiden aldı bilginiz var mı
Merhaba.
Fiyat 167bin
Paket 1.6 ivtex executive eco 2019 otomatik benzn LPG'li.
Extra bedavaya aldıklarım:
Kaput koruma
Seramik kaplama
4 cama 2 no cam filmi karartması
Bagaj Havuzu
Karartma Dikiz Aynası.
Hala fiyat kötü mü acaba?
Aracın iç resmini paylaşıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 255114
CLT-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
kardes su anda sivas bayide makyajli execitive 172 bin tlAyrıca biliyorum. Çünkü yeni gelecekler 180bin üzeri satılacak. Türkiye deki doğu hariç tüm bayileri aradık 3 arkadaş bölündük aradık. En uygun fiyat veren ve extraları dahil. Bu bayi oldu.
CLT-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
samsun bayisi mi ? karadeniz in en pahalı bayisi 174 den asagiya vermiyorlar@CihanTayfur hocam ekstralar güzel fakat makyajsız kasa sizi yanıltmasın oyüzden. Aracınızın içini gördüm makyajsız kasa. Kafanızı bulandırmak istemem ama şöyle kaba bi hesap yapabiliriz.
Kaput koruma servis 600TL
Seramik kaplama servis 1200TL
Cam filmi 500TL
Bagaj havuzu n11 vs. Yerlerde paspas dahil 200TL
Karartma dikiz ayna makyajlıda mevcut.
Yani kabaca 2500TL'lik ekstranız var. Size demem o ki eğer 7500'e jant lastik alacaksanız ve bütçeniz uygunsa direk makyajlı exe almanız daha mantıklı. Samsun bayi ile bir görüşün isterseniz.
@CihanTayfur hocam ekstralar güzel fakat makyajsız kasa sizi yanıltmasın oyüzden. Aracınızın içini gördüm makyajsız kasa. Kafanızı bulandırmak istemem ama şöyle kaba bi hesap yapabiliriz.
Kaput koruma servis 600TL
Seramik kaplama servis 1200TL
Cam filmi 500TL
Bagaj havuzu n11 vs. Yerlerde paspas dahil 200TL
Karartma dikiz ayna makyajlıda mevcut.
Yani kabaca 2500TL'lik ekstranız var. Size demem o ki eğer 7500'e jant lastik alacaksanız ve bütçeniz uygunsa direk makyajlı exe almanız daha mantıklı. Samsun bayi ile bir görüşün isterseniz.
Bursa inallardan aldim. Suan kocaeli honda plazada 172.000 kredili fiyati.kardeş 168 e hangi bayiden aldı bilginiz var mı