@CihanTayfur Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
Ne zaman aldı ve hangi bayiden aldı acaba?kardeş 168 e hangi bayiden aldı bilginiz var mı
Hangi bayiden hangi ilden aldın acaba ?Jantlar 17 oluyor Executive paketlerde. Elegance de ise 16 olarka gelir. Elegance'yi 160Bin TL fiyat aldım bende. Şu an için beklemedeyim. Saçma sapan fiyatlar konuşuluyor araçlarla alakalı. 155 bie duygum elegance için.
Yalnız kimse dikkat çekmemiş ama şunu söylemek lazım. Bu başlığı açan arkadaş mı yanlış anladı bilemiyorum tabi fakat bayi makyajsız kasayı makyajlı kasa deyip satmaya çalışıyorsa ben o bayinin güvenilirliğinden şüphe ederim. Orada araca da hiç bir işlem yaptırmam. Yüz yüze bakıp yalan söyleyenler aşağıda serviste ne yapmazlar. Ayrıca büyük ahlaksızlık.
Bayinin size makyajlı dediğinden eminseniz Honda Türkiye'ye şikayet etmelisiniz.
Hocam madem öyle neden o kadar parayı veriyorsunuz makyajsız modele? Hani sorduğunuza göre fikir alışverişine açıksınız. Bu şartlar altında makyajsız almanın çokta bir esprisi kalmıyor. Ekstra verdikleri şeyler devede kulak. Üç beş daha koyup makyajlıyı alabiliyorsunuz. Ben çok mantıklı bulmadım bu ticareti.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hangi bayiden hangi ilden aldın acaba ?