2013 Civic ve Focal ses sistemi

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Ön lastiklerin davlumbaz içlerinden araç içerisine giren diğer kabloların yanından girebilirsiniz.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
sıkıntı olmaz :ok:

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=881]ic3[/MENTION]

Hocam eline sağlık süper olmuş, teyip çok yaratıcı olmuş :)

Aracınız
Ön lastiklerin davlumbaz içlerinden araç içerisine giren diğer kabloların yanındakin girebilirsiniz.
Bende anfi için akuden + kablosu gecırmem lazım bu dedıgınız davlunmazları sokunce hemen gozukuyor mu ıcerı gıren yer erısımı kolay bı yerdemi ? Arac içinde dıreksıyonun altına yatıp baktım bıraz ama delik göremedim tam anlamıyla.acaba konsolu falan sokunce gozukur mu aracım fb7. Tesısatcılar 150 200 arası ıscılık ıstıyorlar o yuzden kendım cekmek ıstıyorum elektrıkten anlıyorum zaten.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Bende anfi için akuden + kablosu gecırmem lazım bu dedıgınız davlunmazları sokunce hemen gozukuyor mu ıcerı gıren yer erısımı kolay bı yerdemi ? Arac içinde dıreksıyonun altına yatıp baktım bıraz ama delik göremedim tam anlamıyla.acaba konsolu falan sokunce gozukur mu aracım fb7. Tesısatcılar 150 200 arası ıscılık ıstıyorlar o yuzden kendım cekmek ıstıyorum elektrıkten anlıyorum zaten.

Hocam aracın kokpitinden motora geçen kablo yolları var onların arasından geçirmeniz gerekiyor.

Geri