Direksiyon milinin sag kismindan kablolar giriyor oradan cikardim ama bi sknti olmaz sanirim ?Ön lastiklerin davlumbaz içlerinden araç içerisine giren diğer kabloların yanından girebilirsiniz.
Bende anfi için akuden + kablosu gecırmem lazım bu dedıgınız davlunmazları sokunce hemen gozukuyor mu ıcerı gıren yer erısımı kolay bı yerdemi ? Arac içinde dıreksıyonun altına yatıp baktım bıraz ama delik göremedim tam anlamıyla.acaba konsolu falan sokunce gozukur mu aracım fb7. Tesısatcılar 150 200 arası ıscılık ıstıyorlar o yuzden kendım cekmek ıstıyorum elektrıkten anlıyorum zaten.Ön lastiklerin davlumbaz içlerinden araç içerisine giren diğer kabloların yanındakin girebilirsiniz.
Bende anfi için akuden + kablosu gecırmem lazım bu dedıgınız davlunmazları sokunce hemen gozukuyor mu ıcerı gıren yer erısımı kolay bı yerdemi ? Arac içinde dıreksıyonun altına yatıp baktım bıraz ama delik göremedim tam anlamıyla.acaba konsolu falan sokunce gozukur mu aracım fb7. Tesısatcılar 150 200 arası ıscılık ıstıyorlar o yuzden kendım cekmek ıstıyorum elektrıkten anlıyorum zaten.