Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direksiyon milinin sag kismindan kablolar giriyor oradan cikardim ama bi sknti olmaz sanirim ?Ön lastiklerin davlumbaz içlerinden araç içerisine giren diğer kabloların yanından girebilirsiniz.
Bende anfi için akuden + kablosu gecırmem lazım bu dedıgınız davlunmazları sokunce hemen gozukuyor mu ıcerı gıren yer erısımı kolay bı yerdemi ? Arac içinde dıreksıyonun altına yatıp baktım bıraz ama delik göremedim tam anlamıyla.acaba konsolu falan sokunce gozukur mu aracım fb7. Tesısatcılar 150 200 arası ıscılık ıstıyorlar o yuzden kendım cekmek ıstıyorum elektrıkten anlıyorum zaten.Ön lastiklerin davlumbaz içlerinden araç içerisine giren diğer kabloların yanındakin girebilirsiniz.
Bende anfi için akuden + kablosu gecırmem lazım bu dedıgınız davlunmazları sokunce hemen gozukuyor mu ıcerı gıren yer erısımı kolay bı yerdemi ? Arac içinde dıreksıyonun altına yatıp baktım bıraz ama delik göremedim tam anlamıyla.acaba konsolu falan sokunce gozukur mu aracım fb7. Tesısatcılar 150 200 arası ıscılık ıstıyorlar o yuzden kendım cekmek ıstıyorum elektrıkten anlıyorum zaten.