Bence o güvenlikçi arkadaşa bir güzellik yapıp vermelisiniz aracı.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Malasef aracı sattım üstadım 94 bin 750 ye

Bence o güvenlikçi arkadaşa bir güzellik yapıp vermelisiniz aracı.
Ben olsam dizel almazdım. Birinci sebep dizel artık bitiyor. Çoğu firma 2 3 seneye dizel motoru tarihe gömecek. ikincisi ise honda dizelde çok can sıkan dizel partikül filtresi sorunu var bu konuyu bir araştırın derim.
@siverekli063 Bir arkadaşım için araç bakıyoruz, biraz önce aracınızı aldığınız bayiyi aradık, 158.000 TL dizel elegance otomatik için fiyat verdiler, sizin aldığınız fiyatı söylediğimizde imkansız olduğunu belirttiler.
ÖTV indirimli değilse aldıktan sonra faturayı kimlik bilgilerinizi gizleyerek paylaşabilirseniz sevinirim
ben ötv indirimli 2018 dizel exe oto'yu 114 civarına aldım. Sıfır ÖTV ile. Bu fiyatta bir hata var. Elegance olsa bile hata var bence.ÖTV indirimli değilse aldıktan sonra faturayı kimlik bilgilerinizi gizleyerek paylaşabilirseniz sevinirimBayilerin karsız çalışıyoruz deselerde ne kadar kar kattıklarını da anlamış oluruz
![]()
ÖTV indirimli değilse aldıktan sonra faturayı kimlik bilgilerinizi gizleyerek paylaşabilirseniz sevinirimBayilerin karsız çalışıyoruz deselerde ne kadar kar kattıklarını da anlamış oluruz
![]()
ben ötv indirimli 2018 dizel exe oto'yu 114 civarına aldım. Sıfır ÖTV ile. Bu fiyatta bir hata var. Elegance olsa bile hata var bence.
ÖTV indirimsiz fiyatı 154 -153 - 152 bandında veriyorlardı 2018 için. Hadi diyelim daha da kırdılar 145 yaptılar ki bence 145 bile çok iddialı, 129'a verildiyse aklıma gelen şu; ya test aracı ya da Exe Eco. Bir yanlış anlaşıma varmış gibi geliyor.
0 ötv mi? 35 ötv mi?Hayır test aracı değil kesinlikle üstadım ÖTV indirimi dahil ve arkadaşın hatrı ile 129 bin e aldık 95 bin peşin geri kalan ayda 5 bin tl ödeme ile
94.750 tl ye aracını sattı arkadaş. 2012-2013 lere bile 80-85 isteniyor.Bence o güvenlikçi arkadaşa bir güzellik yapıp vermelisiniz aracı.