2018 eco exe aracim sabah gec mars basiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tyfn74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2018
Fc5 eco exe aracim sabahları geç mars alıyor. Star stopa iki defa basip kontağı aktif hale getiriyorum. Biraz kendine gelsin diye bekliyorum 3,4 saniye. Sonra marsa basıyorum. Mars süresi uzuyor. Aracim 16 bin küsur km de. Neden bu şekilde yapıyor. Sorun mu var? Varsa nasıl çözeriz. Nasıl bir yol izlemem gerek?

Aracınız
Civic FC5 2019
Sibop ayarı serviste ücretsiz midir? Bilgisi olan var mı?
Servis gidip subap ayarı diyince ücret alıyorlar. Sorunun nedeni için araba 1 gün serviste kalıyor marş geç yerse ilgileniyorlar marş alırsa sıkıntı yok diyip gönderiyorlar. Bir problem varsa hepsine bakıyorlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Abi bendede aynı sorun vardı benimki 2016 model sıfır almıştım lpg yi kendim bağlattım . Lpgden yapıyor brc markalarda emişli olduğundan lpgden kaynaklı yapıyor yada lpg enjektörünüzde arıza var sızıntı yapıyor , araç çalışmak için hem benzin hem lpg boguluyor sıfır arabanın hele ki bu arabanın aküsü zayıflarmı allah aşkına bu arabalar zaten kendini korumaya alıyor kısa öesafe gitsende gelsende aküden sıkıntı yaşamazsın .

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ad Soyad
YUSUF YALÇIN
Aracınız
Civic FC5 2019
Benzinde deneyeceğim olmadi servise götürürüm. Peki akudesıkıntı varsa garanti den değişimi oluyor mu
mrb hocam benim araçta da bu sabah geç çalıştı. marşa basıp gazı pompalayınca çalıştı. 2 gün önce serviste benzin pompası değişti. servisi aradım benzin pompası ile alakalı değil diyor. Bu farklı arızadır diyor. Bir de rica etsem LPG vanasını kapatıcam da bugün baktım vananın yerini tam olarak kestiremedim. Vana sarı renkli vida gibi bir yer var onu elle çevirdiğimde dönüyor orası mı acaba

Ad Soyad
YUSUF YALÇIN
Aracınız
Civic FC5 2019
Aracım motor ısınınca tekrar çalışmıyordu. 2 gün önce benzin pompası değişti. bugün sabah ise ilk marşta çalışmadı. Marşa basıp gazı pompalayınca çalıştı. Bu neden olur ki, Servisi aradım yakıt pompası ile alakalı değil diyor. farklı bir arızadır diyor. LPG kaynaklı olabilir diyor. LPG vanasını kapatıp öyle çalıştırmayı düşünüyorum.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Aracım motor ısınınca tekrar çalışmıyordu. 2 gün önce benzin pompası değişti. bugün sabah ise ilk marşta çalışmadı. Marşa basıp gazı pompalayınca çalıştı. Bu neden olur ki, Servisi aradım yakıt pompası ile alakalı değil diyor. farklı bir arızadır diyor. LPG kaynaklı olabilir diyor. LPG vanasını kapatıp öyle çalıştırmayı düşünüyorum.
Evet regülatör diyaframı zedelendiği zaman bu tarz problem yapabilir. Araç rölantide çalışırken şamandırada ki vanayı sağa çevirerek sonuna kadar sıkın. Gaz kestiğinde araç otomatik olarak benzine geçecektir. Sabah marş testi yapın.

Geri