Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Econ moduna genelde atıp tutuyorlar ama kesinlikle ben işe yaradığını düşünüyorum. Güzel ve hayırlı yolculuklar dilerim [MENTION=1733]münzevi[/MENTION] kazasız belasız bitirin
Econ moduna genelde atıp tutuyorlar ama kesinlikle ben işe yaradığını düşünüyorum. Güzel ve hayırlı yolculuklar dilerim [MENTION=1733]münzevi[/MENTION] kazasız belasız bitirin
[MENTION=980]Dogan1907[/MENTION] tabiki. Ortalama hız 110km/hidi. Yol bilgisayarında gözüken değer ise 90km/h idi. Benzin kullanmadım hiç lpg ile yola devam ettim hep lpgye geçiş dönemleri çok geç olmuyor pek benZin harcadığımı sanmıyorum. Daha önce söylediğim gibi 280 tl toplam lpg almışım. Zaten son 20km sini ankarada kullanıp yazdım. Econ mod açıktı ama tüm yol boyunca. [MENTION=1718]sketen[/MENTION] yolda bir yerden 1.85e lpg aldım onu duyma o zaman ankarada 2.15e aldım en başta.
Sürekli Econ açık olunca araç çekişten düşüyor. Tecrübemle sabit. Elazığ-Bingöl arasında aracım gitmemek için adeta direniyordu. Çok zorladım çok sıkıştırdım, Bingöl-Erzurum arasında ise araç açıldı resmen. Sanki altımdan kaymaya başladı. 10bin bakımını yaptırır yaptırmaz yola çıkmıştım. Filtreler yağ hepsi tertemizdi. Araç saf kan benzinli.
Bide lpg kullanmayanların olduğunu düşünerek konu açın kardeşim, aranızda ş.içi 35 - ş.dışı 25kr yakanlar var.
Lpg kitlisi alınır mı peki sizce?
Birde engelli raporu ile alicam ne kadara gelir bana tanıdığı st arkadaşı olan varsa en son kaç'a bırakabilir öğrenirse cok mutlu olurum, ex. Olan versiyonu birde elegance modeli
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.