Ben 2 gündür cevap veremedim kusuruma bakmayın
Econ molduyla alakalı şunu söyleyebilirim evet çekiş düşüyor özellikle yokuşlarda ama arkadaş altındaki arabada f1 kulakçıklar var 1 vites düşür yokuş yukarı düşüşü yok et
LPG fiyatları göz önünde tutulduğu takdirde 13 kuruş aslında fabrika rakamlarına göre yakın bir rakam
Daha öncede belirttiğim gibi aynı arabayı kullanan başka arkadaşlarım benden daha düşük şehiriçi verilerine sahip olabiliyor
Ortalama 2 lira gibi bir yakıt değilde 1.9 lira gibi bir yakıt alınsa bu fiyat dahada dibe inebilirdi
LPG düşerse bu rakamların daha altını hepberaber görmemiz zor değil
Aracı aldığımda benimde ilk sorduğum soru ECON moduydu. LPG li olmasına karşın arabamın econ açık kalsın ama mümkünse şehiriçi değil şehirdışında kullanmanızı öneririz denildi. Ek olarakta örnek istediğimde mesafe 30km üzerindeyse açın denildi. Şehiriçi ECON kullanmıyorum açıkcası ama şehirdışı kesinlikle faydalı olduğunu gördüm. Takdir sizin tabiki siz nasıl seviyorsanız arabanızı ve nasıl keyfini çıkarıyorsanız öyle kullanmalısınız
LPG kitlisini düşünmeden alın derim
[MENTION=1733]münzevi[/MENTION] 1.83ü bulsam sanırım 11 kuruşa düşürürdüm
Çok çok iyi almışsın cidden
En ucuz hatırladığım 1.9 civarıydı yol üstünde
[MENTION=398]combata[/MENTION] eski arabama oranla 25 kuruş bile iyi derdim kesinlikle
)
[MENTION=84]nonickname[/MENTION] valla ne cevap verebileceksem hepsini vermişsin insanlara sağolasın
))