Millet dışarıdan LPG taktiriyor 175 istiyor.gercekten enayi sanıyorlar.
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam çok sevinirim evet hocam 1.6exe eco için Füme varsa hemen alalım inşallah aksesuar içinde bastırıp bir şeyler kopartırız belki çünkü çok cimrileşmişler ben exe mi alırken spoyler ve balık sırtı anten almıştım ama o zaman 2018 Kasım veya Aralık ayında Burda forumdaki arkadaşlar İzmir çamkırandan cam filmi kışlık paspas aldıklarını yada ön arka sis aldıklarını falan yazıyordu 0532 547 04 07 erkan AÇIKGÖZ
Saygılar
Eyvallah parası hazır daha bugün sattık exe mizi hocam hayırlısı olsun artık ne diyelimtamamdır hocam anlaştık.. Yarın sizi bilgilendiricem
Eyvallah parası hazır daha bugün sattık exe mizi hocam hayırlısı olsun artık ne diyelim
Hocam cosmic mavi de diyeceğim ama İstanbul’da yok ordada yoktur diye düşünüyorum o olsa tadından yenmeztamamdır hocam anlaştık.. Yarın sizi bilgilendiricem
Hocam cosmic mavi de diyeceğim ama İstanbul’da yok ordada yoktur diye düşünüyorum o olsa tadından yenmez
Hocam Beyaz şirket aracı gibi duruyor benim kanaatim yanlış anlamayım zevk ve renk tartışılmaz biliyorum tabii BJK değilsenizinşallah bende makyajlı eco elegance bulabilirim. Bakalım bayi ne kadara sayacak benımkısıni üstüne ne kadar isteyecek.. bu arada beyaz yerine gümüş gri düşünüyorum. ama pişman olurmuyum beyazdan vazgeçersem diye bilmiyorum
Bunu bilmiyordum gerçekten elegance düşünmedim yanlız 1000 km elegance gördüm kapı iç tutamaklar bez olduğu için çok çabuk kirlenmişti o çok dikkatimi çekticosmic maci zaten sadece exe lerde var, eleganceda yok
hoşgeldiniz hocam RABBİM kazasız belasız sevdiklerinizle birlikte güle güle kullanmayı nasip etsinmerhaba eski golfçü yeni Hondacı olarak Çarşamba günü kısmetse aranıza katılıyorum