Eco elegance füme ÖTV muafiyetli 115.500hoşgeldiniz hocam RABBİM kazasız belasız sevdiklerinizle birlikte güle güle kullanmayı nasip etsin
araç paket ve fiyat ve nerden aldığınız acaba yazabilirmisiniz
Eco elegance füme ÖTV muafiyetli 115.500hoşgeldiniz hocam RABBİM kazasız belasız sevdiklerinizle birlikte güle güle kullanmayı nasip etsin
araç paket ve fiyat ve nerden aldığınız acaba yazabilirmisiniz
Bunu bilmiyordum gerçekten elegance düşünmedim yanlız 1000 km elegance gördüm kapı iç tutamaklar bez olduğu için çok çabuk kirlenmişti o çok dikkatimi çekti
Hayırlı uğurlu olsun tekrardanEco elegance füme ÖTV muafiyetli 115.500
Mmmm iyi bir şey değil gibi duruyorevet malesef bu bütün kumaş olan modellerde var.
Amin cümlemize inşallah daha önce hiç Honda kullanmışlığım yok değişik bir tecrübe olacakHayırlı uğurlu olsun tekrardan
Tavsiye de bulunmak haddime değil ama CVT ŞANZUMAN a alışmak zor olacak sizin açınızdan. ilk üç dört depo benzinde kullanım 3 bin devir gibi sakin kullanım olarak rodaj yapın demişlerdi forumdada bu konu hakkında bilgi ler mevcut bilginizeAmin cümlemize inşallah daha önce hiç Honda kullanmışlığım yok değişik bir tecrübe olacak
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan
Hocam 1.4 TSİ motordan sonra zor olacak. 3 ay kadar araştırıp bayi bayi gezdim inceledim test ettim sakin de denedim hırçın da denedim ama sakin kullanımdan yanayım. Aracı aldıktan sonra yaşadığım deneyimleri yazarımTavsiye de bulunmak haddime değil ama CVT ŞANZUMAN a alışmak zor olacak sizin açınızdan. ilk üç dört depo benzinde kullanım 3 bin devir gibi sakin kullanım olarak rodaj yapın demişlerdi forumdada bu konu hakkında bilgi ler mevcut bilginize
Hocam Şubat liste fiyatları internet sitesinde açıklanmış Bilgineevet malesef bu bütün kumaş olan modellerde var.
Hocam Şubat liste fiyatları internet sitesinde açıklanmış Bilgine