Ben söyledim Hocam 1000 bakımında yağlayıp yolladılar . Diğer kapılar normal bende şoför kapısını sert kapatmazsam 2 kere açıp anca kapatabiliyorumDaha 200kmde araba 1000 bakımında servise söylerim yaparlar sanırım kolay bişeye benziyor
Ben söyledim Hocam 1000 bakımında yağlayıp yolladılar . Diğer kapılar normal bende şoför kapısını sert kapatmazsam 2 kere açıp anca kapatabiliyorumDaha 200kmde araba 1000 bakımında servise söylerim yaparlar sanırım kolay bişeye benziyor
Düzeldi mi peki sorun? Çünkü aynısı benim de başımda şu an sürücü kapısı iki kere de ancak kapanıyorBen söyledim Hocam 1000 bakımında yağlayıp yolladılar . Diğer kapılar normal bende şoför kapısını sert kapatmazsam 2 kere açıp anca kapatabiliyorum
Hocam sorun aynen devam ediyor . Değişen bişey yokDüzeldi mi peki sorun? Çünkü aynısı benim de başımda şu an sürücü kapısı iki kere de ancak kapanıyor
Alla alla o zaman bir sıkıntı var ben gösterdim bir bilene de kapı fitilinde bir sıkıntı bar çok sert zamanla düzelir falan dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum ben serviste bir sorayım bunuHocam sorun aynen devam ediyor . Değişen bişey yok
Tamam hocam müdahele edip düzelyirlerse çözümü paylaşırsanız sevinirimAlla alla o zaman bir sıkıntı var ben gösterdim bir bilene de kapı fitilinde bir sıkıntı bar çok sert zamanla düzelir falan dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum ben serviste bir sorayım bunu