O araba 600 bin ediyor ise sizinki en az 545 bin eder
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
birde utanmadan garaj aracı diye yazmış. Senede 15bim km yapan araç garaj aracımı olur. Benim aracım bile daha 15bin km'yi eni geçti.Honda / Civic / 1.6i VTEC / Eco Executive / lansman rengiyle sahibinden.comda - 968846948
Bu kişi kafayı yemiş anlaşılan
Hocam ,2020 ilk seri araç alanlardanım.Ocak 3' te sipariş verdim 31 Ocak'ta teslim aldım.Bayağıdır 1.5 exetuve plus almak istiyorum makyajlı fc5 ama piyasa maalesef pek oturacak gibi durmuyor. Benim aracım 2019 makyajlı Eco exetuve 51 binde, aynı ayardaki araca ne fark vermek gerekir onun da hesabını pek yapamıyorum maalesef. Sıfır üzerinden yorum yaparsak 10 ile 20 bin arası fark uygun olacaktır diye düşünüyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim kazasız belasız sürüşler dilerim.
Benim aracım Eco exetuve ve fiyat farkı daha az, bir de Eco modeller normalde daha çok prim yapıyor ama gelin görün ki LPG olmuş 7.5 TLHocam ,2020 ilk seri araç alanlardanım.Ocak 3' te sipariş verdim 31 Ocak'ta teslim aldım.
2020 Eco elegance :173.000₺
2020 Eco exe. :183.000₺
2020 1.5 exe +. : 193.000₺
Son döneme kadar da benim aracım(Eco elegance) ile 1.5 exe + aynı oranda gitti ,yüzde 11-14 arası değişti dönem dönem. Tabi araçların yaşı ,km si bu oranı düşürür yada yükseltir.
Biz birbirimizi öpüyoruz, kim bu öpen diye dışarı bakmaya gerek yok. Toplumun ahlak düzeyi bu haldeOtomobil bayilerinin sıfır araç oyunu
Hükümetin ÖTV'ye yaptığı indirimi vatandaşa yansıtmak istemeyen otomobil bayileri, sıfır araçlara plaka taktırıp ikinci el olarak piyasaya pahalı bir şekilde sürüyor.m.ensonhaber.com