250 bine sıfır civic alınır mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YLMZGNC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2019
arkadaşlar sitedeki fiyatlar yüzde 80 ötvli rakamlar fakat doların düşmesiyle birlikte araç fiyatları 129.950 tl olarak güncellendi ve yüzde 50 ötvye çekildi fiyatlar. ocak ayında araçlar tekrar yüzde 80 ötvye girecek ve civic exeler 324.000 tl civarında olacak. bunlar varsayım değil gerçek... hesap ortada daha da düşer demeyin düşmeyecek... ihtiyacı olan arkadaşlar stokçuları sıkıştırsın. 265 bine sıfır exe 250 bine sıfır elegance bence hayal değil..

SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FD6 2008
250 bin civarina başka bi seçeneginiz varsa onu bilsek daha iyi yorum yapabiliriz . Tek secenek bu ise ben daha arac fiyatlarinin dustugunu gormedim begeniyorsaniz alabilir siniz.

Aracınız
Civic FC5 2018
Bu indirimli fiyatlar neden İzmir de yok. İl olarak İzmir seçtim hiç bahsedilen fiyatları göremedim. İzmir bayileri yeterince stok yapamamış sanırım

Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2020
Merhaba değerli dostlar ben aracı sipariş ettim bu hafta içinde verecekler. Eco Elegance full spor paket ne var ne yok verdileri. KAput içi camurluk üstü civic yazılarına kadar. Hatta bir ara 260 bin diyorlardı bir ay önce kadar hayır almıyorum dedim. Sonra 250 oldu dediler ve ne var ne yok veriyorlar. Şöyle bir durum yaptılar ; 20 bin tl elden verdim hic makbuz falan da vermediler, daha sonra 230 dan proforma yaptılar. Sanırım dediğiniz gibi 20 bini hariçten aldı efe honda . Ama şu da var hiç bir bayi bu fiyatın altına düşmedi sıfır direkt alımda . TR de ki tüm bayilere sorduk en ücra yere bile.. min 250 diyorlar... Bu aracın aynısını arkadaşım o alevli araç zamanında ve dolar 8.5 iken 280 civarına almıştı ve şu an oldukça sinirli . Bu kadar oynaklığın olması da doğru mu bilmiyorum ... Kendi fd6 hondamı sattığım için aldım yoksa bende almayacaktım...
Sizce mantıklı bir hareket yapmış oldum mu ?

Aracınız
Civic FC5 2020
Merhaba değerli dostlar ben aracı sipariş ettim bu hafta içinde verecekler. Eco Elegance full spor paket ne var ne yok verdileri. KAput içi camurluk üstü civic yazılarına kadar. Hatta bir ara 260 bin diyorlardı bir ay önce kadar hayır almıyorum dedim. Sonra 250 oldu dediler ve ne var ne yok veriyorlar. Şöyle bir durum yaptılar ; 20 bin tl elden verdim hic makbuz falan da vermediler, daha sonra 230 dan proforma yaptılar. Sanırım dediğiniz gibi 20 bini hariçten aldı efe honda . Ama şu da var hiç bir bayi bu fiyatın altına düşmedi sıfır direkt alımda . TR de ki tüm bayilere sorduk en ücra yere bile.. min 250 diyorlar... Bu aracın aynısını arkadaşım o alevli araç zamanında ve dolar 8.5 iken 280 civarına almıştı ve şu an oldukça sinirli . Bu kadar oynaklığın olması da doğru mu bilmiyorum ... Kendi fd6 hondamı sattığım için aldım yoksa bende almayacaktım...
Sizce mantıklı bir hareket yapmış oldum mu ?

Tabii ki mantıklı bir hareket olmuş. Şurada 1-2 ay sonra iyi ki almışım diyeceksiniz. Güle güle binin Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hocam.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2020
inşallah teşekkür ederim. Fd6 kullanıcısı olarak direkt fc5 e geçmenin heyecanı da var. inşallah alır almaz sizinle paylaşacağım. Bu sıfır araç alırken yine kaportasına baktırmak istiyorum ne dersiniz ? ya da boya ölçme cihazı alıp bakacağım ?

Aracınız
Civic FD6 2008
inşallah teşekkür ederim. Fd6 kullanıcısı olarak direkt fc5 e geçmenin heyecanı da var. inşallah alır almaz sizinle paylaşacağım. Bu sıfır araç alırken yine kaportasına baktırmak istiyorum ne dersiniz ? ya da boya ölçme cihazı alıp bakacağım ?
Kesinlikle bakmadan veya baktirmadan almayin

Geri