250 bine sıfır civic alınır mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YLMZGNC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2020
orada sıfır araç başında bakmak ya da baktırmak istiyorum kaportasına deyince umarım mırın kırın etmezler.

Aracınız
Civic FC5 2020
sağ olasın dostum. bu arada bu siyah jantlar yerine parlak olan modeli istedim vermediler. Füme ile kontrast olsun diyerek. Hatta hondaya öneri olarak yazdım yine olmadı. çok mu zor bu jantları siyah degil de bir önceki modeli olan parlak vermeleri ?

Aracınız
Civic FC5 2020
sağ olasın dostum. bu arada bu siyah jantlar yerine parlak olan modeli istedim vermediler. Füme ile kontrast olsun diyerek. Hatta hondaya öneri olarak yazdım yine olmadı. çok mu zor bu jantları siyah degil de bir önceki modeli olan parlak vermeleri ?

sizde benim gibi onları satıp exe'nin RS jantlarından alın geçin... Maalesef o fümeler çok kötü gösteriyor aracı. ben şahsen 2-3 ay dayanabildim. sattım hemen. Eski olan makyajsız jantlar bile fümelerden çok dha gösterişli

Aracınız
Civic FC5 2020
ayni fikirdeyim. ne kadar satabilir ya da üzerine verebilirim ? 17 executive jantlarda güzel duruyor

DADAŞ

0
Ad Soyad
Fırat Kaplan
Aracınız
Civic FB7 2013
Bence corollaya bakın hocam
İkisini de kullandım konfor olarak corolla üstte
Direksiyon yumuşaklığı süspansiyon olsun Honda dan iyi

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2020
bana dıyorsanız ben aracı aldım sipariş ettim. corolla bana baya bir amca arabası geliyor. : :) Civic sedan sport tarzı oldugu için tercih ettim. fd6 yı zevkle kullandım.. ve yine honda dedim . deneyip göreceğiz tabi..

Aracınız
Civic FC5 2019
bana dıyorsanız ben aracı aldım sipariş ettim. corolla bana baya bir amca arabası geliyor. : :) Civic sedan sport tarzı oldugu için tercih ettim. fd6 yı zevkle kullandım.. ve yine honda dedim . deneyip göreceğiz tabi..
Pişman olmazsın üstadım Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Toyota daalsaydın pişman olmazdın çok benzer araçlar ve sadece dediğin gibi amca arabası :)

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Bence corollaya bakın hocam
İkisini de kullandım konfor olarak corolla üstte
Direksiyon yumuşaklığı süspansiyon olsun Honda dan iyi

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yeni Corolla enteresan bir şekilde kasa hatları itibariyle bana FB7yi andırıyor. FC5 ise bir üst sınıf araç gibi duruyor.
FB7nin sıfır satıldığı dönem gibi donanımına göre uygun fiyatlı satılmaya çalışılıyor.
Ancak FB7deki iç mekan ferahlığı yok, sunroof'u başarılı değil, arkada oturan yolcular için ciddi klostrofobi oluşuyor.
Donanım paketinde benzinli gruplarda adaptif cruise control almak istiyorsanız illa sunrooflu model almanız gerekiyor, sırf bu yüzden Corolla alamıyorum diyebilirim, aslında fiyat/performansı yüksek bir araç.
Diğer yandan FB7'nin üzerine 50-60 lira civarı bir fiyat konularak sıfır Corolla Vision otomatik araca da geçilebilir, bu açıdan mantıklı.

Geri