Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zappadanak deyince şu anım aklıma geldi.
Okulda Egeli bir arkadaşım var. Ara sıra yöresel ağızla konuşmak hoşumuza giderdi. Birgün ;
"Arık biciba ezi başıdan zangadanak fılayıveydi. Cavcava sıyırma fildirdetti." dedi.
Neeeööö, sonra açıkladı;
"Çocuk köşe başından aniden çıktı. Hindiye fasulye attı." demişmiş.
:aman:
[quote author=sk67a link=topic=741.msg12866#msg12866 date=1411387981]
Hayırlı olsun, kazasız kullanın.
Zarpadanak yerine "zappadanak" diyebilir miyiz?
Deel mi?
:aman: :driver:
[/quote]
walla hocam Adanadan Ankaraya kadar getiren mal sahibi ile öğlen yemek yedik aynı gelendost gibi yemekte ne dediğini anlayamadığım çok cümle oldu.... [] Adam Adana Belediyesinde Fen İşlerinde Müdür memur kibar adam soramadım ;sadece şunları çözdüm Zarpadanak "aniden" ve Acer "yeni taze" ben de bunları kullandım konu başlığında :gut: Şu Adana lılar alem adam k: bana araba sattı sonra da güneşlik le perde hediye aldı... :clap: :clap:
"Şu Adana lılar alem adam k: bana araba sattı sonra da güneşlik le perde hediye aldı... :clap: :clap: "
.muha. .muha. .muha. .muha. yarıldım yaaaa. hakkaten alemmiş on numara muhabbet
[quote author=eray link=topic=741.msg12888#msg12888 date=1411399120]
walla hocam Adanadan Ankaraya kadar getiren mal sahibi ile öğlen yemek yedik aynı gelendost gibi yemekte ne dediğini anlayamadığım çok cümle oldu.... [] Adam Adana Belediyesinde Fen İşlerinde Müdür memur kibar adam soramadım ;sadece şunları çözdüm Zarpadanak "aniden" ve Acer "yeni taze" ben de bunları kullandım konu başlığında :gut: Şu Adana lılar alem adam k: bana araba sattı sonra da güneşlik le perde hediye aldı... :clap: :clap:
[/quote]
Eray hocam arabayla beraber baya bi şey almissiniz .araba boş değil yani ful +ful olmuş .civic +kelime dagarcigi
Kardasin
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.