:driver:
 :driver: :driver:
 :driver: ] Adam Adana Belediyesinde Fen İşlerinde Müdür memur kibar adam soramadım ;sadece şunları çözdüm Zarpadanak "aniden" ve Acer "yeni taze" ben de bunları kullandım konu başlığında :gut: Şu Adana lılar alem adam
] Adam Adana Belediyesinde Fen İşlerinde Müdür memur kibar adam soramadım ;sadece şunları çözdüm Zarpadanak "aniden" ve Acer "yeni taze" ben de bunları kullandım konu başlığında :gut: Şu Adana lılar alem adam   
   k: bana araba sattı sonra da güneşlik le perde hediye aldı... :clap: :clap:
   k: bana araba sattı sonra da güneşlik le perde hediye aldı... :clap: :clap: "
k: bana araba sattı sonra da güneşlik le perde hediye aldı... :clap: :clap: " :driver:
 :driver: ] amma sehabi(sahibi) gandirikçi (yalan söyleyip sasirtan) değildi
] amma sehabi(sahibi) gandirikçi (yalan söyleyip sasirtan) değildi   k:..ha bir de ön kaputda urup (çeyrek ) boya var..
k:..ha bir de ön kaputda urup (çeyrek ) boya var.. 
 ] Adam Adana Belediyesinde Fen İşlerinde Müdür memur kibar adam soramadım ;sadece şunları çözdüm Zarpadanak "aniden" ve Acer "yeni taze" ben de bunları kullandım konu başlığında :gut: Şu Adana lılar alem adam