Atikerin Hondalar için çıkarttığı modül var, Atılım otogaz adında youtube de video da var. Ben ürünü geçen sene aldım ancak samsun da taktıracak yer bulamadım.
Takarım diyen montajcılara da gittim ancak aldığım ürünün youtube videosunda ürün direksiyon altından montajlanıyor.
Gittiğim yer şamandra ya yöneldi( kablo rengi bakacaklar sandım) ve şöför kapı altındaki kabloları açarken baya uğraştılar, şemayı da kendim vermiştim renkler belli şemada, yapamıyorsanız kalsın dediğim için adamlar küstü madem öyle dedin biz de yapmıyoruz, kimseyle o şekilde konuşma dediler, çıktım gittim
Adamlar kapı altındaki kapağı geri takarken tırnakların birini çatlatmışlar ve kapağı da oturtmamışlar hatta sıkıştırma vidalarını bile takmamışlar, sonradan vitesin orda klipsli vidaları farkedince ben taktım.
Pes etmedim tabi, bu sefer elektrikçiye gittim yapamam dedi Atılım otogazdan baki bey e ulaştım, pek yardımcı olmadı ya da uzaktayım diye olamadı. Bilemiyorum. Sonuçta 5/6 tane kablo tarifle takması ne kadar zor olabilir ki. Adam elektrikçi zaten.
Yetkili servis de takamayız deyince taktırmaktan vazgeçtim röle ve şema araçta durmakta. Atikere sordum ankara da birine yönlendirdiler. İşim oralara düşerse taktırırım artık
Merak eden varsa video :
Kontrol rölesi:
https://www.lpgyedekparca.com/atiker-honda-benzin-seviye-kontrol-rolesi
Edindiğim şema da bu;
Yardımcı olacak var ise buyursun,
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi