Merhaba herkese, videonun montajını tamamladım, almayı düşünen arkadaşlara yardımı olur diye ekliyorum.
Bu arada herhangi bir ustaya montajını yaptırabilirsiniz, usta olan insan genelde başkasından tavsiye almayı sevmez, yada benim önceki arabamda tecrübe ettiğim bu şekilde (sağolsun bu montajı yapan Yalçın usta açık görüşlü bir insan) ama kesinlikle montaj konusunda tereddüt ettiği noktada Ömer Ustaoğlu'na telefonla (Afra Modül sitesinde telefonu yer alıyor) ulaşırsa, çok ilgili bir şekilde yardımcı oluyor.
Bu arada videonun sonunda yakıt göstergesinin resetlendiği sırada benzinden lpgye geçiş görüntüsü var, lpg ye geçtiğinde benim depom boş olduğu için dipte görünüyor, bu sizi yanıltmasın.
Ayrıca modül depo dibini yani lpgnin bittiğini söylediği andan itibaren şamandıranın en dibe inmemesi sebebiyle kesin bitiş noktasını ölçebilmek için bir süre daha depo boşmuş gibi görüp lpg kullandırıyor.
Bunun için en son lpg net olarak biterek sistem benzine kendisi geçsin demişti Ömer bey, şu an ilk depoyu bitirdim, en dibe kadar kullanıyorum. Sonrasında ikinci depo dolumundaki izlenimimi de bir video ile paylaşırım.
Şimdilik bu kadar, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Herkese iyi forumlar.