Teşekkür ederim Onur HocamAramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
Teşekkür ederim Onur HocamAramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
Hoş geldiniz aramıza. Genel olarak yol sesi ve yalıtım açısından biraz sınıfta kalsa da Civic diğer yönleri açısından sizi memnun eder. Hele donanım açısından gayet dolu
Cvt her ne kadar sıkıntılı dense de bu araçta geliştirilmiş şanzımandan korkmayın dsg ne olacağı belli olmaz yolda bırakır Civic üzmez bu konularda.
Ben de Octavia'yı bırakıp Civic'lendim, konfor olarak fark yok hatta dizelden benzinliye geçince traktörden inip lamboya binmiş gibi oldum![]()
Rica ederim... ??Öncelikle teşekkürler
2017 Golf 1.4 Tsi, 125 to 140ps idi bir önceki aracım. Bana sorun çıkardı mı? Göreceli bir durum bu. Benim için sorun olan şey, bir başkası tarafından farkedilmiyor bile olabilir. Nihayetinde Honda ile yolumuza devam etme kararı aldık. Bakalım insanların yaşadığı sorunları biz yaşayacak mıyız![]()
Rica ederim...
VW’nin sevdiğim otomobillerindendir Golf.
2008 model 1.4Tsi 140Hp manueli bir kaç bin km kullanmıştım. İlk çıktığı zamanlardı ve sıfır km almıştı bir arkadaşım. Performansı etkileyiciydi. Yakıt tüketimi şimdiki Tsi’ler kadar başarılı değildi.
Son olarak da; Bu yaz 2017 1.0Tsi 110Hp DSG modelini kullandım. İki model arasında süspansiyon, izolasyon, iç malzeme kalitesi ve doğal olarak elektronik geliştirilmişti.
Fiyatı dışında bence kullanışlı ve iyi bir otomobil Golf.
Birisi HB diğeri Sedan olduğu için ikisi moda mod kıyaslanacak iki araç olmasalar da C sınıfı ve yakın fiyat bandındaki iki araç olarak bir karşılaştırma yaparsam;
RS’den daha iyi olan en önemsediğim özelliği izolasyon diyebilirim Golf’ün. İç malzemedeki piano black kaplamaların araç içerisini kaliteli gösterdiğini ve multimedya sisteminin daha kararlı ve hızlı çalıştığını da eklemek gerek.
Tercihiniz ve RS’niz hayırlı olsun...![]()