İsyanınızı Honda Türkiye duydu galiba.henüz bakım yaptırmadıysanız honda türkiyeden şimdi bir mesaj geldi.
"Honda'da Servis Kampanyası: 2016 ve 2017 model Honda Civiclere özel 990 tl ye standart bakım paketi! Ek olarak ; fren balata&disklerde ve CVT şanzıman yağında %30 indirim."
Bana göre değerlendirilebilir.
"Honda'da Servis Kampanyası: 2016 ve 2017 model Honda Civiclere özel 990 tl ye standart bakım paketi! Ek olarak ; fren balata&disklerde ve CVT şanzıman yağında %30 indirim."
Bana göre değerlendirilebilir.
Arkadaşlar 2017 Model Eco Elegance CVT araca sahibim. Rutin periyodik bakımın 1250 TL-1300 TL olduğu daha 2-3 ay öncesine kadar bu fiyatlar hadi bir nebze idare eder diyordum.
Ama Honda Yetkili servisleri artık Rutin bakıma 1600-1700 TL fiyat çekiyor. Bu fiyatın içinde Subap ayarı yok. Şanzıman Yağı yok. Buji değişimi vs yok. Bildiğiniz düz bakım. Motor yağı, filtre
Yahu 1700 TL ben bunun neyine vereyim ?
Benim gözümde 2000 TL'ye yaklaşan bu rakamlar ancak "araçta bir sorun olursa" verilecek rakamlar. Sorunsuz çalışan araca durduk yerde 1700 TL para vermek artık inanılmaz saçma...
Artık bakımlarımı ortalama 700 TL gibi fiyatlarla Özel Serviste yaptıracağım.
Sadece Şanzıman yağı için yetkili servise uğrarım diyordum ama Özel serviste de Hondanın orjinal CVT yağı HCF 2 mevcut. Kendim bizzat gördüm ve baktım yetkili serviste ki nin aynısı. orjinal.
Artık bu saatten sonra Yetkili servis macerası benim için bitmiştir. Yıl başından sonra Yetkili servisler rahat 2.000 TL yi düz bakıma isterler artık. Havaya para atmaya niyetim yok valla.
Honda Türkiye Servis konusunda kendine çeki düzen veremedi. Fiyatlar inanılmaz pahalı. Onu geçtim Her şey kullanıcı hatası zaten. Garantininde bir anlamı yok. Şanzımanda CVT yağını zamanında değiştirdiğim sürece sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
şahsen benim düşüncelerim bunlar arkadaşlar.
Siz ne dersiniz bu konuda ?
Son düzenleme: