Merhabalar anantardan camları açıp kapatma varmı ? Dışarıdan nasıl kapatabiliriz bi yöntem varmı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
O zaman honda takmaz modülü. Ygdm cihazını kendiniz almanız veya brc ye topu atmanız lazım.evet hocam kendim brc servisine taktırdım.servise değil.
Hocam ben arabayı yeni aldim. Araç 57binde. Onceki sahibi 50bin bakımını özelde yaptırmış ve garantisini bozdurmuş. Araç 2013 elegance eco lpg hazır paket. Servisi arasam benim araca da ücretsiz ygdm takabilirler mi?Eğer aracınız eco lpg hazır paket aldıysanız, yakıt göstenizde oluşan düşmeyi kontağı yeniden açtığınızda kaldıran modülü herhangi bir servisten randevu alarak (stok durumu sebebiyle) ücretsiz taktırabilirsiniz...
HTC One_M8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arayıp sormak lazım, belki o parçanın garanti ile alakası yoktur, belki de iyi niyet ile değiştirilir. Gerçi kişisel ilişkileri iyi olan müşterileri ayrı tutarsak ben hiç bir markanın yetkili servisinin yaralı parmağa işlediğini görmedim.Hocam ben arabayı yeni aldim. Araç 57binde. Onceki sahibi 50bin bakımını özelde yaptırmış ve garantisini bozdurmuş. Araç 2013 elegance eco lpg hazır paket. Servisi arasam benim araca da ücretsiz ygdm takabilirler mi?
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim 2014 eco elegance aracında orjınal varmıdır cam acma kapatma ayrıca aktıfleştirmek için herhangi bişe yapmak gereklimi?Hocam Yeni kasada modüle gerek yok kapılar kilitliyken bir kere açma tuşuna basın ve ardından açma tuşuna basılı tutun bütün camlar ve sunroof açılacak tır.
Kilitlemek içinde kilitleme tuşuna bir kere basıp kilitlendikten sonra yine basılı tuttuğunda bütün camları ve sunroof u da dahil hepsini kapatacak tır.
Test edilip onaylanmıştır.