@Duman efendi Android Auto 3.8.58 surumunu yuklemis bana. Yukledikten sonra konum bulmasi sorun olmaz zaten, yuklemeden sonra uygulamayi kullandirtmamak gibi bir durum soz konusu degil. Sizde hangi surum yuklu ?
3. 8. 584554@Duman efendi Android Auto 3.8.58 surumunu yuklemis bana. Yukledikten sonra konum bulmasi sorun olmaz zaten, yuklemeden sonra uygulamayi kullandirtmamak gibi bir durum soz konusu degil. Sizde hangi surum yuklu ?
3. 8. 584554
Dediğim gibi vpn açmaya ya da hafıza silmeye yeni sürümlerde gerek kalmadı .
SM-N960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayır hayır kesinlikle... Hdmi girişinin kapağını bile açmadım. Dediğim gibi iPhone kablosunu takıyorum tık diye giriyor, çıkartıp Huawei kablosunu takıyorum girmiyor... Yarın Huawei'ye uygun yeni bir kablo alacağım sanırımAcaba usb girişi diye dalgınlık ile hdmi girişine takmayı denemiş olabilir misin?
Çünkü bütün kabloların usb portları girişi standarttır markası ne olursa olsun.
Ayrıca arabanın ekranında varsayılan olarak android auto yu da seçmeyi unutmayın, yoksa sistem tepki vermez.
SM-N960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Orta konsolun altındaki 1.5 v'lik usb girişinden bağladığınızda kurulumun otomatik olarak başlıyor olması gerekiyor. Kabloyu iki tarafa da tam oturttuğuğunuzdan emin misiniz?arkadaşlar telefonum samsung galaxy s8 . android auto yükledim telefonda açılıyor ama kablo ile araça bağladığımda araç cihaz tanınmadı diyor. bu android auto nun ayrıntılı kurulumu vs. nelere dikkat edilmeli var mı bi yerde ? bi yardım lütfen.