Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regülatör diyaframı büyük ihtimalle ömrünü doldurmuş ve çatlamış. Aynı sorunu yaşayan çok var. Tam tarif ettiğiniz problemi yaşayıp tamir kiti ile cozmüştüm. İstenirse uğramadan yeni regülatör de alınabilir. Aşağıdaki konuda detaylı bilgi var.Arkadaşlar Honda Civic arabam uzun süre stop edilip kaldığında çalışırken önce 500 devirde duruyor stop edecek gibi oluyor ibre birden yukarı atıyor neden yapar
Benzinde de aynısını yapıyor ama LPG yi vanasindan kapatıp deniyorumRegülatör diyaframı büyük ihtimalle ömrünü doldurmuş ve çatlamış. Aynı sorunu yaşayan çok var. Tam tarif ettiğiniz problemi yaşayıp tamir kiti ile cozmüştüm. İstenirse uğramadan yeni regülatör de alınabilir. Aşağıdaki konuda detaylı bilgi var.
![]()
LPG Regülatör bakımı
Aracım FB7 2012, sonradan takılan BRC kiti mevcut. Son 4 - 5 aydır 10 derecenin altındaki soğuk havalarda sabah ilk marş zahmetli oluyordu. Çalışır gibi yapıp, 500devir civarında takılıp sonradan açılıyordu. Daha soğuksa stop edip bir daha çalıştırmak gerekiyordu. Önce beni gıcık eden kronik...www.civictr.com
VOG-TL00 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
3/5 gün LPG tankını Simit tank üstünden vana dan kapatıp benzinde binin eğer...Eğer yine 500 devir sorunu yaşarsanız....Demekki LPG sisteminde değil sorun....Motor ve benzin sistemi ile ilgili sorun olduğuna kanaat getirirsiniz...Arkadaşlar Honda Civic arabam uzun süre stop edilip kaldığında çalışırken önce 500 devirde duruyor stop edecek gibi oluyor ibre birden yukarı atıyor neden yapar
İyi akşamlar tank üstü vanadan kapattım bindim bir hafta yine aynı çalışıyor 2 ay önce subop ayarı boğaz kelebeği temizliği yapıldı buji ve bobinler değişti bunu uzun süre calistirmayinca ilk marşda yapiyor sonra yapmıyor nedense3/5 gün LPG tankını Simit tank üstünden vana dan kapatıp benzinde binin eğer...Eğer yine 500 devir sorunu yaşarsanız....Demekki LPG sisteminde değil sorun....Motor ve benzin sistemi ile ilgili sorun olduğuna kanaat getirirsiniz...
Tahminde bulunayım,
1 .Gaz kelebeği pis tıkalı veya diğer sorunları olabilir.
2.Rolanti motoru sorunu
3.Egr valfi sorunu
4.Ateşleme sistemi sorunu olabilir....İyi bir honda ustasına baktırın derim...iyi günler
Son karar tabiki sizin. Ufuk Hondaşk. Saygılar
O zaman LPG den değil..İyi akşamlar tank üstü vanadan kapattım bindim bir hafta yine aynı çalışıyor 2 ay önce subop ayarı boğaz kelebeği temizliği yapıldı buji ve bobinler değişti bunu uzun süre calistirmayinca ilk marşda yapiyor sonra yapmıyor nedense
Otomatik / manuel mi.İyi günler bende 2010 manuel fd6 aracım ilk çalıştığında özellikle geri viteste boğuk bi ses geliyor sanki zorlanıyor gibi.ileri giderken de düşük devir ve hızda hissediliyor (bağırma değil ama farklı bi ses )
Isınınca sesler kesiliyor neden olabilir.
Teşekkür ederim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.