- Ad Soyad
- İlhami akbulut
- Aracınız
- Civic FC5 2019
Ona gerek yok.
Ben aşağıdaki kabloyu alarak basitçe halletmiştim.
Joyecar Obd2 Araç Kamera Park Modu Enerji Kablo Akü Akım Korumalı N11.469 Fiyatları ve Özellikleri
Joyecar Obd2 Araç Kamera Park Modu Enerji Kablo Akü Akım Korumalı N11.469 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Araç kameranızın girişi micro-usb mi mini-usb mi ona bakarak alın, bir ucunu da direksiyon altındaki OBD girişine bağlayarak çözmüştüm. Kabloları da yukarıdan döşemenin altından gizleyerek götürmüştüm, tertemiz oldu.
obd nin tek olumsuz tarafı bazen akü sınıra yaklaştıgı zaman durmuyor ve akü bitene kadaar kayıda devam ediyor. bende 2 sefer sorun oldu obd yi kullanmıyorum artıkBen bugün paylaştığım gibi oto elektrikçiye yaptırdım, park kayıt kablosu ve fuse tab lar kullanarak sigortadan bağlantı yaptık.
Dediğiniz gibi obd girişli kabloyu sordum elektrikçi ustaya, onun sıkıntı yaratabileceğini söyledi, bilginize
Dediği bana da mantıklı geldi benim bildiğim obd ile araç beynine falanda bağladığı için
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.