Bakın tekrar söylüyorum benim aracım şuan garanti kapsamında , fakat honda servisleri bakım konusunda gerçeten çok zayıf kullandıkları en ufak lpg filtresi bile dış tedarik yani brc orjinal bile degil , Şöyle ki 4 yaşında bi araç beyin arızası yapıyorsa zaten elde tutmanın bi mantığı yok kaldı ki ben yılda 20 30 bin km yapıyorum şuan servis 3,500tl istiyor aynı filtre aynı buji daha kaliteli yağ ve daha kaliteli lpg filtresi 1.9oo tl kalem kalem hesap yaptım , bazı arkadaşlar servis garantisi satarken işe yarar diyor ben O.E.M MONNOL 7721 yağ kullanacağım ve zor buldum , hondanın fabrikasyon yağı diye biliyorum yani sizin kullandığınız yağın kat kat üstü araştırabilirsiniz, ve kullanan bi kaç arkadaşla görüştüm çok çok memnunlar ,benim anlatmak istediğim servisin güzelliğinden degil garanti zorunluluğundan gidiyoruz... bu bakımda gitmeyi düşünmüyorum sadece sizlere aktarıyorum , istişare edip fikir alışverisi yapıyoruz , kasko dış hasardan koruma için gerekli zorunluluk , 3 yıl sonrasında çok az kaleme garanti veriyor honda bu yüzden herkes gibi araştırma yapıyorum