NGK bile bujilerine 60 bin ömür biçiyor ben 50 binde değiştirme taraftarıyım buji önemli benim için evet 120 bindi fb7 ve fd6 larda lakin sadece benzinde eğer aracınız benzinli ise 120 bin LPG li ise en geç 60 bin Honda ya bakmam buji üreticisine bakarım subab ayarıda LPG li kullanımda daha erken benzliye göre ha internette çok 200 binde daha subab ayarı yaptırmayan fark etmesenizde buji ve subab ayarının çok etkisi var arabaya en başta bobin ömrü ve motor ömrü açısından zaten hondaların uzun süre sorunsuz olmasının sebebi bakımlarının zamanında yapılması ve wag grubu gibi çok elektronik parçaları olmaması hondaların bakımlarını zamanında yapmayın ilerde çok baş ağıratacaktır şuan onu görüyorum artık hondam yolda kaldı marş basmadı yağ yakıyor LPG arıza veriyor eskiye nazaran artıyor problemler çünkü kimse adam gibi arabasına bakmıyor 2 yılda şanzıman yağı mı değişir yok ben 10 40 Castrol kullanırım adi yağ flitreleri subab ayarsız eski bujili insanlar dolaşıyor ama sadece Honda Civic alayım hem hava atarım hem daha pahalıya satarım sorsan kimsenin arabası kötü değil hepsi bakımlı hiçbiri arıza vermedi utanmasalar 5 bin de bir yağ değiştim diyecekler o yüzden kitapçıkta yazan bilgilerin doğru olduğunu uygulanırsa arabanın kesinlikle daha uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim siz kısa süreli kullanacaksanız bile milli bir servet araba sonra sahibi size beddua etmesin aksine ne hayırlı adammış iyiki o adamdan arabayı almışız desin belkide bu dua size kaza beladan korur kötü insanlar ile karşılaşmassınız....
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.