bu arada benmde 7 ay olacak 2800 km de
7 ayda 2.800 km mi siz yatsın diye mi aldınız o arabayı ? gez usta gez millet honda görsün
bu arada benmde 7 ay olacak 2800 km de
yok yok Meguiars ın bezlerini kullanıyorum D bugn yine yıkadm kahvaltı yapmamstm sabah 3 saat sürdü bayılcam sandım bi an D
[MENTION=550]Aziz Özcan[/MENTION] Bende Paşa'ya katılıyorum , hakikaten bu ne ya benim aracım 2 senesini yeni doldurdu 53 bini geçti ))7 ayda 2.800 km mi siz yatsın diye mi aldınız o arabayı ? gez usta gez millet honda görsün
Benim arabayıda bir ara silersen sevinirim 2 ayda bir yıkandığı bir gerçek )))
) 2 ayda birmi yazık tır günahtır yapmayın etmeyin genel bi temizlik lazım o arabaya servis halletsin ben yaparsam servis e verdiginiz den daha pahalıya patlar size Manisa tarafına yolunuz düşerse yıkarım
Aslinda susmam lazim iki senedir arabanin ici kac kez temizlendi hatirlamiyorum dışı da benzinci sagolsun abi bi yikiyim diyo paspaslari sadece silkelerim bi de toz alirim hepsi o. 2 bakimda da ayisigi sagolsun hallediyor abbbboooooov
ilginç de bi not ekliyim. Arabama kim binse cok temiz tutuyorsun der sanırım kirlenmesi için sebep yok? Elbette 2 senede bu kadar az iç temizlik deyince kafanizda mok götürmüş bi araba canlaniyor ama enteresan sekilde degil heheheabi halk arasına hunharca die tabir edilen bi laf var o arabayı hunharca kullanmayın lütfen yuh diyorum