Yeriniz musayit ise araba yıkamak gerçekten keyifli oluyor tabi bunun yanında gerekli şampuan alet edevat da dahil.
Yer den bol bişey yok abi alet edevat da her türlü meguiars ürünü bulunur
Yeriniz musayit ise araba yıkamak gerçekten keyifli oluyor tabi bunun yanında gerekli şampuan alet edevat da dahil.
ilginç de bi not ekliyim. Arabama kim binse cok temiz tutuyorsun der sanırım kirlenmesi için sebep yok? Elbette 2 senede bu kadar az iç temizlik deyince kafanizda mok götürmüş bi araba canlaniyor ama enteresan sekilde degil hehehe
banada hep çok temiz diyorlar ancak sanırım temiz bir şahsiyet olmamdan etkilenip böyle söylüyorlar yoksa arabam gerçekten pis fakat arabasını sürekli yıkatan ne kadınlar gördüm ne yapsalar benim arabadan pis bu durumda ben ortalama pisim sanırım 2 yılda bir iç temizlik yaptırdığım ve asla paspas silkelemediğimi düşünürse forumun pisi miyim ne ))
Kloraklamak lazım sizin arabayı
Bencede Ama gerçekten ilginç olan bazı kadın arkadaşlarımın sürekli profosyonel yerlerde yıkattıkları araçlarının benim aracımdan pis olması bu arada hatırladım bir kere dr.polishe verdim rezaletti bu beni yıkatmalardan soğuttu sanırım