Arkadaşlar aracında yazılım olan var mı aranızda? varsa ne gibi etkileri oldu acaba ve güvenli birşey mi?
Yazılım attıran kişilerle ya da bu işlerle uğraşan firmalarla görüşmeniz lazım hocam. Race Chip ile misal max. 23hp ve 58Nm Tork kazanabilirsiniz diye yazıyor satılan yerlerde.Hocam bende dizel Civic var maneul. Yazılım attırsam kayda değer bir fark olur mu ? Ve aracımı 6-7sene kullanmayı planlıyorum uzun vadede araca arıza çıkartır mı ?
Farklı mekanlarda benzer hiçlikler..
sorununuz kalkışlarda ise yazılımın faydası yok denecek kadar az size pedal comendar tarzı bir cihaz lazım. yazılımla ara hızlanmalar ve üst limitler açılıyor, kalkışa pek bi farkını görmedim.Aracım 1.5 turbo sedan. Kalkışlarda falan biraz hantal kalıyor gibi geldi. Eğer yazılım bu konuda yardımcı oluyorsa, düşünmüyor değilim açıkçası yazılım.
Benim aracımda var 1.5 fk7, bilindik güvenilir yerlerden attırmanda fayda var her yerde yazılım atılıyor ama birçoğu zarar verebiliyor. Önerim dr.ecu veya ecufast gibi bir yerde attırman olur. Etkisi ara hızlanmalar oluyor genelde tork da arttığından gündelik kullanımlarda yakıtta da bir miktar tasarruf sağlıyor.Arkadaşlar aracında yazılım olan var mı aranızda? varsa ne gibi etkileri oldu acaba ve güvenli birşey mi?
aslında sorunum hem kalkışlarda hem ara hızlanmalarda. Bu dediginiz pedal commander hakkında da sorup soruşturdum bi ara fakat sadece bir aldatmaca ve hissedildbilir bir fark olmadığını duydum. Sizin daha bilginiz var mı pedal commander tarzı cihazlar hakkındasorununuz kalkışlarda ise yazılımın faydası yok denecek kadar az size pedal comendar tarzı bir cihaz lazım. yazılımla ara hızlanmalar ve üst limitler açılıyor, kalkışa pek bi farkını görmedim.
Pedal commander mantığı aracı s modunda kullanmak gibi. Aldığınızda en üst mod açtığınıda gaza ufak dokunduğunuzda bile dip gaz yapmış gibi tepki veriyor. Onu almak yerine aracı s de kullanmak kalkışlarda hemen hemen aynı sonucu veriyor. Ben dr.ecu da stage 1 soft yazılım+limitör iptali yaptırdım fk7 aracıma gayet memnunum şu an 0-100 değeri 7 sn civarı tabi uzun vade için bişey diyemem ama race-chip veya hondata nın maliyeti bana biraz fazla geldiğinden dr.ecu da yaptırdım toplam da 1.500 tl ödedim.aslında sorunum hem kalkışlarda hem ara hızlanmalarda. Bu dediginiz pedal commander hakkında da sorup soruşturdum bi ara fakat sadece bir aldatmaca ve hissedildbilir bir fark olmadığını duydum. Sizin daha bilginiz var mı pedal commander tarzı cihazlar hakkında
Yazılımlı 1.5t kullandınız mı hiç bilmiyorum ama stok ile yazılımlı arasında çok fark ve keyif var1.5 T için konuşuyorsanız , gereksiz.
Standart hali zaten yeterince hızlı, amacınız farklı maceralar değilse uğraşmanızı önermem.
1.6 N/A için zaten verimsiz bir israftan öteye geçmeyecektir...
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ünite olarak ktuner ve hondata var.Aracım 1.5 turbo sedan. Kalkışlarda falan biraz hantal kalıyor gibi geldi. Eğer yazılım bu konuda yardımcı oluyorsa, düşünmüyor değilim açıkçası yazılım.