Arkadaşlar aracında yazılım olan var mı aranızda? varsa ne gibi etkileri oldu acaba ve güvenli birşey mi?
Hocam stage 1 yazılımla 0-100 ünü düz yolda 6.4 ölçtük hissiyatı sen düşünyan koltuktan bile hissediliyor mu etkisi o kadar gerçekten
Bilir kişilerce ve bilinçli kullanılırsa çok problem olmaz. Hondata motoru çok kasmadan risk yapmadan yazılım paketi sunar. Daha ilerisi için intercooler, DP iptal, şanzıman soğutucu, hibrit turbo, emme kiti vs. vs. Eklediğim facebook grubunda modifiye yapıp rool yapanlar mevcut onlar size daha iyi bilgi verir.
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
Farkı çok rahat hissedebilirsiniz.yan koltuktan bile hissediliyor mu etkisi o kadar gerçekten
peki kaç kmdir kullanıyosunuz siz yazılım attığınızdan beri? Muayeneye ya da periyodik bakıma soktunuz mu yazılımdan sonra o prosedürlerde sıkıntı yaratıyor muFarkı çok rahat hissedebilirsiniz.
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
20 bin km olmuştur.peki kaç kmdir kullanıyosunuz siz yazılım attığınızdan beri? Muayeneye ya da periyodik bakıma soktunuz mu yazılımdan sonra o prosedürlerde sıkıntı yaratıyor mu
o 20 bin kilometre içerisinde zarar gördü mü hiç araç tespit ettiniz mi öyle bişey?20 bin km olmuştur.
muayenede yazılıma bakılmıyor zaten, downpipe denilen, katalizör iptali olduğu için egsoz muayenesinden geçmek biraz sıkıntı olabiliyor.
ben de ünite olduğu için bakıma gittiğimde stock ( fabrika yazılımına) dönüyorum.
o açıdan ünite almak mantıklı.
20 bin km olmuştur.
muayenede yazılıma bakılmıyor zaten, downpipe denilen, katalizör iptali olduğu için egsoz muayenesinden geçmek biraz sıkıntı olabiliyor.
ben de ünite olduğu için bakıma gittiğimde stock ( fabrika yazılımına) dönüyorum.
o açıdan ünite almak mantıklı.
Merhaba,Merhaba. 2018 fk8 aracım için ktuner ya da hondata bakıyorum. Yalnız bizim bu fk8 lerde ecunun kilidinin açtırılması gerekiyormuş öncelikle bu ünitelerin çalışması için. bu kırma işlemini ise hondata 250 dolara yapıyor online olarak fakat ktuner satıcıları ile görüştüğümde ise ecuyu bize göndermeniz lazım diyorlar kargo yolu ile. Kargo işi olamaycağı için tek seçenek hondata kalıyor bu şartlarda. Daha önce forumda konusu geçti mi ya da bilginiz var mı bu ecu kilidini açan yer var mı Türkiye'de?
Merhaba,
mesajınız gözümden kaçmış muhtemelen.
Evet dediğiniz gibi fk8 için Ktuner kullanıcıları merkeze yollayıp o şekilde jailbreak işlemi yaptırıyorlar.
Türkiye'de Hondata distribütörü BTG Maslak firması, onlarla bir görüşün ya da direk siz iletişime geçin hondata ile sonuçta online yapılıyorsa size talimatları anlatıp bağlantı sağlanabilir diye düşünüyorum.
hayırlı olsun güle güle gazlayınmerhaba. ktunner işi zor olduğundan hondata aldım ve online jailbreak yaptım.