Genelde benzin istasyonlarında önce aracın kabasını suyla atıp sonra gojo marka oto şampuanı ile köpürtüp sonra bol su ile yıkıyorum. Her ne kadar fırça kullanmak istemesemde araç beyaz renk olunca özellikle yaz aylarında aracın önüne yapışan sinek ve böcek izlerini fırça kullanmadan çıkaramıyorum ama kime sorsam fırça kullanma aracın boyasına zarar verir diyorlar. Şimdi oto şampuanımda bitince güzel kaliteli bir oto şampuanı, sonrasındada kurulamak için kaliteli bir bez arıyorum. Ayrıca fırça kullanma onun yerine şunu kullan diyebileceğiniz bir ürün var mı ya da yanlış yapıyorsun arabayı şöyle yıka diyebileceğiniz önerileriniz var mı ?
Şimdiye kadar araç içini hafif nemli bir bez dışında hiçbir şeyle silmedim ama kız arkadaşım sağolsun
ön koltuğa oturduğunda elindekileri ayağının yanına koyarken kutu,çanta vs ile ön torpido kısmında birkaç çizik oluşturdu . Onları gidermek için önerebileceğiniz bir şey var mı veya ön konsol kısmını silerken kullanabileceğim parlatıcı,temizleyici bir ürün ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi günler .