Üstat çok teşekkür ederim, evet kötü olmuş gerçekten iyi ki değişmişim. Arka cama yakınmış, saygılarEkli dosyayı görüntüle 260521Ekli dosyayı görüntüle 260522Ekli dosyayı görüntüle 260523
hocam benim aracın resimlerini çektim ama araç uzun yoldan geldi ve pis biraz... eğer istediğin bir açı varsa söyle o açıdan da çekerim.. bir de folyolu olanların ne hale geldiğini göstermek için en sonda bir resim koydum... boyalı alarak antenin bu hale gelmesini önlemiş oldunuz.
Allah kaza bela vermesin hepsi de arka cama yakın anlaşıldı.@Wyt23 Sahibi olduğum araçlar ve abimin aracı
Hepsi serviste takıldı hocam buyrunEkli dosyayı görüntüle 260524Ekli dosyayı görüntüle 260525Ekli dosyayı görüntüle 260526Ekli dosyayı görüntüle 260527Ekli dosyayı görüntüle 260528
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Allah razı olsun hocam cümlemize. Yanlış anlaşılmayayım eski araçlarım.Allah kaza bela vermesin hepsi de arka cama yakın anlaşıldı.
Metreyle de ölçecem, evet sanırım h de güzel bir ölçü olur. Size sormadan hiç bir şey yapmak istemiyorum artık. Resimdeki ürünlerden de aldım daha montaj yapmadım. Daha önce kullanan var mı eksisi var mı acaba?Sağ sol dengesi için bagaj bölümündeki H amblemi hiza alınabilir mi??
Geçenlerde bir FC5 'te gördüm, bildiğin sağ tarafa 10 cm kadar kaymış, nasıl yapmışlar anlam veremedim.?
bu üründen bende sipariş vermeyi düşünüyorum gördüm ve hoşuma gitti bunun haricinde aşağıda kink verdiğim ürünleri de almayı düşünüyorumMetreyle de ölçecem, evet sanırım h de güzel bir ölçü olur. Size sormadan hiç bir şey yapmak istemiyorum artık. Resimdeki ürünlerden de aldım daha montaj yapmadım. Daha önce kullanan var mı eksisi var mı acaba?
genelde 4 cm ileri yapıstırırlar sahıbınden ilanlara bakın karar verinTavsiyeniz üzerine fstuningden birebir renk uyumu olan balık sırtı anteni aldım. Yarın montaj yapacağım özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba? Metreyle ölçüp ortaya yerleştirecem ama arka camdan uzaklığı kaç cm olsun ona karar veremedim, post bu günlerde dikkat ettim ama pek denk gelemedim fc5 lerde tam olarak nereye takılıyor diye. Ekli dosyayı görüntüle 260486