An itibariyle elazığ bayisinden elegance icin 260 executive için 275 bin lira fiyat aldım.500 lira dahi indirim yapmadılar.Ben hayatımda bu kadar tok satıcı bir bayi görmedim.
Elazığ mı tok satıcı?An itibariyle elazığ bayisinden elegance icin 260 executive için 275 bin lira fiyat aldım.500 lira dahi indirim yapmadılar.Ben hayatımda bu kadar tok satıcı bir bayi görmedim.
Teslimat için hangi tarihi veriyorlar acaba?An itibariyle elazığ bayisinden elegance icin 260 executive için 275 bin lira fiyat aldım.500 lira dahi indirim yapmadılar.Ben hayatımda bu kadar tok satıcı bir bayi görmedim.
Biz elegance ı ihtiyaçtan 245 e almak zorunda kaldık diye pahalı derken fiyatlar nereye gelmiş. Aksesuar ne takıyorlar?An itibariyle elazığ bayisinden elegance icin 260 executive için 275 bin lira fiyat aldım.500 lira dahi indirim yapmadılar.Ben hayatımda bu kadar tok satıcı bir bayi görmedim.
Merhaba arkadaşlarAn itibariyle elazığ bayisinden elegance icin 260 executive için 275 bin lira fiyat aldım.500 lira dahi indirim yapmadılar.Ben hayatımda bu kadar tok satıcı bir bayi görmedim.
Bu fiyat artışları sadece Honda'ya özgü olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi ancak bütün otomobillerde bu fahiş yükseliş var. Honda bu koşullarda diğer firmalara nazaran daha az bile artış yaptı denebilir. Avrupa markaları hepten uçtu.Honda için artık türkiye bitti. 1.6 atmosferik için kullanıcıya sadece artık iki seçenek sunuyorlar ve bayilerede her türlü yetkiyi vermişler. Türkiye fabrikası 2021 yaz sonu üretimi bitirdiğinde buna paralel olarak bir çok bayide kapanacaktır. Yurtdışından ucuk fiyatlara gelen araçları zannetmiyorum kolay kolay satabileceklerini.
Teslimat icin ekim sonundan bahsediyorlar.Teslimat için hangi tarihi veriyorlar acaba?