10 gün önce konut almak için sattığım Civic 2019 Eco excutive ile yolları ayırmıştır,fakat konutta hesapta olmayan sebeplerden dolayı vaz geçtik bu arada tekrar 2 el 2019 alayım dedim ama maalesef sattığın fiyata yerine koyamiyorsun,3 alternatif araç arasından 261 .000 TL ye maklayjli buldum ona karar vermiştim ama son anda 2020 kozmik mavi 0 km buldum. 270000 TL ye onu aldım,Honda ile yola devam.
Yukarıda yazılanları okudum,Ekim ayında Eco excutive kere zam yapmadılar ama tahminim Kasım ayinda gelen zamlq elegance ve excutive %80 vergi dilimine girer diye düşünüyorum,bu ay zam yapsalardi excutive 80 vergi dilimine girerdi ve aradki fark 50.000 TL yi bulurdu oyuzden yapmadıklarını fusunuyorum
Yukarıda yazılanları okudum,Ekim ayında Eco excutive kere zam yapmadılar ama tahminim Kasım ayinda gelen zamlq elegance ve excutive %80 vergi dilimine girer diye düşünüyorum,bu ay zam yapsalardi excutive 80 vergi dilimine girerdi ve aradki fark 50.000 TL yi bulurdu oyuzden yapmadıklarını fusunuyorum