TURKIYEDE FİYATLAR DÜŞMEZ ARTAR DEMIŞTİ DERSİNİZ
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Jantlar 17 exe ile aynı. Yalıtım farklı hocam. Servisteki personel ve ziebarttaki arkadaşın dediği ilk defa böyle civic gördük demişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama motor kaputu içinde ekstra plastik kaplamalar filan var. En son bir superb e bindim benim araba daha sessizdi. Onu farkettim.bu sitedeki en ıyı ve ucuz aracı sen aldın hocam senin aracı bana satsana
Deri döşeme mi sizin araç, kumandaya basmadan bagaj dışarıdan açılıyor mu?
[/QUO
başkan lastıkler aynı marka mı bu yalıtım konusunu beklıyoruz ?!
Superb yalıtım konusunda zaten iyi değil. Kuzende var oradan biliyorum. D sınıfının yalıtım konusunda bir numarası benim gözümde mondeo. 2011 modeli vardı arkadaşta tık bile yok arabanın içinde. Sonraki kasalar için nasıldır bilemem.Jantlar 17 exe ile aynı. Yalıtım farklı hocam. Servisteki personel ve ziebarttaki arkadaşın dediği ilk defa böyle civic gördük demişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama motor kaputu içinde ekstra plastik kaplamalar filan var. En son bir superb e bindim benim araba daha sessizdi. Onu farkettim.
Jantlar 17 exe ile aynı. Yalıtım farklı hocam. Servisteki personel ve ziebarttaki arkadaşın dediği ilk defa böyle civic gördük demişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama motor kaputu içinde ekstra plastik kaplamalar filan var. En son bir superb e bindim benim araba daha sessizdi. Onu farkettim.
Evet turkiyede. Kocaelinden aldım.Araç Türkiyede mi nereden aldınız
Çamurluk üstündeki plastik parçalar yok diye biliyorum. Zemin kaplaması ve tekerlek içindeki kaplamaların farklı olduğunu söylediler.yalıtım nasıl farklı hocam ? motor kaputu içindeki plastik kaplama bizlerde de var sanki zatenn ?
Senin araç bayağı doluymuş hocam takas edelim mi 2019 model makyajlı eco elegance. Şaka Bi yana gerçekten adamlar ülkesine göre araç yapıyor.Çamurluk üstündeki plastik parçalar yok diye biliyorum. Zemin kaplaması ve tekerlek içindeki kaplamaların farklı olduğunu söylediler.
Honda Modelleri
Honda modelleri, kampanyalar, aktif yol yardımı ve daha fazlası sizi bekliyor. Honda'nın ayrıcalıklı dünyasını keşfedin.honda.com.tr
Şurdan karşılaştırabilirsin istediğini. Bel desteği yok.