Anahtarla 4 camı kaldırıp indirme. Eleganceda bel desteği yok. Özellikle uzun yolda tüm özelliklerin çok önemli olduğunu anlıyoruz.Cam toplama derken ve Bel destek var mı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Anahtarla 4 camı kaldırıp indirme. Eleganceda bel desteği yok. Özellikle uzun yolda tüm özelliklerin çok önemli olduğunu anlıyoruz.Cam toplama derken ve Bel destek var mı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hangi bayi hocam bu ?bugün honda bayiye gittim. bugün yeni bir fiyat listesi yayınlanacak. araçlar yüzde 80 ötv dilimine girecek fiyatlar executive eco için 280 civarı olacak. önümüzdeki aydan itibaren araçlar gelecek ikinci el fiyatları düşecek dedi.
SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
bazen hiç önemsiz gibi gözüken fakat çok önemli özellliklerde olabiliyor, mesela ben geçenlerde bel destek konusunu duydum
başkan lastıkler aynı marka mı bu yalıtım konusunu beklıyoruz ?!Ben makyajsız olanında kullanığım için aradki farkı hissettim, önceki araçta başka araçtan gectiğim için ilk zaman bende alışamamıştım
bu sitedeki en ıyı ve ucuz aracı sen aldın hocam senin aracı bana satsanaBenim aracımda elegance donanım diye geçiyor. Ama bel desteği, led far, siyah on panjur, çift bölgeli klima, far yıkama, arka kapılarda çıta vs. var. Güvenlik paketli olması sebebiyle de otomatik uzun far sistemi, adaptif cruise, şerit takip ve destek acil durum freni, tabela tanıma vs tüm sensing özellikleri de mevcut. Ama elegance. Avrupa versiyon diye geçiyor. Adamlara sattıkları elegance bile bizim düz exelerden üstün.