Mersin ve Adana'ya sordum Mersin 133 binden aşağıya düşmedi Adana'dan 127.500 aldım.Başka ildeki bayilerden fiyat aldınız mı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Alıntı
Mersin ve Adana'ya sordum Mersin 133 binden aşağıya düşmedi Adana'dan 127.500 aldım.Başka ildeki bayilerden fiyat aldınız mı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Akbayrak biraz tok satıcı modunda o zaman, ikinci elleri de yüksek satıyor.Mersin ve Adana'ya sordum Mersin 133 binden aşağıya düşmedi Adana'dan 127.500 aldım.
Elegance Eco 125 bin... kredisiz...
Merhaba, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Hatay Anıl a sormuş muydunuz?Mersin ve Adana'ya sordum Mersin 133 binden aşağıya düşmedi Adana'dan 127.500 aldım.
Hayır sormadımMerhaba, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Hatay Anıl a sormuş muydunuz?
ben geçen ay kredi ile aldım civic sedan dizel otomatik executive. kredi kullandım 40bin TL katkı payı istemediler. kredi ile ilgili herhangi bir fiyat artışı olmadıBı arada kredi kullanmak isteyenler ister 30 bin ister 50 bin olsun 0,58 krediden faydalanmak için 3 bin lira katkı payı istiyorlar
Katkı payı?ben geçen ay kredi ile aldım civic sedan dizel otomatik executive. kredi kullandım 40bin TL katkı payı istemediler. kredi ile ilgili herhangi bir fiyat artışı olmadı
Şubat ayında tekbaş benden 4500 tl istedi. Bu yüzden ertelemiştim. Nereden kopartacaklarını şaşırdılar artık...Bı arada kredi kullanmak isteyenler ister 30 bin ister 50 bin olsun 0,58 krediden faydalanmak için 3 bin lira katkı payı istiyorlar