j c K
0
üstteki arkadaş katkı payı dedi de ona istinaden yazdım. ben sadece 275 tl dosya masrafı ödedim.
üstteki arkadaş katkı payı dedi de ona istinaden yazdım. ben sadece 275 tl dosya masrafı ödedim.
Tekbaş ve akbayrak hep yüksek fiyat verdi ne zaman sorsam.. Fiyat konusında bursa inallar ve izmir bayilerini öncelikle alacak arkadaşlara tavsiye ederimŞubat ayında tekbaş benden 4500 tl istedi. Bu yüzden ertelemiştim. Nereden kopartacaklarını şaşırdılar artık...
Sent from my BLL-L21 using Tapatalk
Arkadaşlar 2018 ve sonraki araçlarda da malesef GÖÇÜK sıkıntısı devam ediyor, ben bu sıkıntıyı hallettikleri düşüncesiyle 2018 dizel elegance aldım pişmanım. Malesef Bu forumda değerli paylaşımlarda bulunan @ywzckr arkadaşımızın başına da GÖÇÜK sıkıntısı geldi. Aracı 2018 üretim. Ben belki bu sıkıntı sebebiyle ikinci elde satmakta zorlanacağım kendi aracımı kötülüyorum. Ama durum bu almayın kaportası çöken aracı almayın. Aklımızla oynayıp top çarpıştır parmak basmışlardır diyen bi firmanın aracını almayın ben pişmanım siz almayın beter olsunlar.
Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ne kadar çok seviyorsunuz ya kendi aracınızı kotulemeyi..Başka bi yerde yoktur sanırım bu kadar kendi aracını kotuleyenler..Arkadaşlar 2018 ve sonraki araçlarda da malesef GÖÇÜK sıkıntısı devam ediyor, ben bu sıkıntıyı hallettikleri düşüncesiyle 2018 dizel elegance aldım pişmanım. Malesef Bu forumda değerli paylaşımlarda bulunan @ywzckr arkadaşımızın başına da GÖÇÜK sıkıntısı geldi. Aracı 2018 üretim. Ben belki bu sıkıntı sebebiyle ikinci elde satmakta zorlanacağım kendi aracımı kötülüyorum. Ama durum bu almayın kaportası çöken aracı almayın. Aklımızla oynayıp top çarpıştır parmak basmışlardır diyen bi firmanın aracını almayın ben pişmanım siz almayın beter olsunlar.
Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.