Hocam bu haziranda kapora verirken düzenlenen belge (
https://i.imgyukle.com/2020/09/14/xl6m4N.png ) bayi buna sözleşme der fakat bunun hiç bir hükmü yok her iki taraf için yanlışım var mı?
Bu da
https://i.imgyukle.com/2020/09/14/xl6GGe.png ağustos da gelen zamla beraber belgenin fiyat kısmı daksil ile düzenlenip bana iletildi hükmü yok dememin sebebi bu. Şimdi ise en son fırlayan fiyat üzerinden yani 251K + aksesuarlı fiyat üzerinden bu belgeyi yine daksille düzenleyip

önüme sunacaklar. Bayii burada tamamen kendi çıkarını koruyor bu kadar da olmaz el insaf dedirtecek cinsten bir durum söz konusu şaşkınlık içerisindeyim her an araca bir zam gelecek endişesiyle guruplara, başlıklara bakamaz olduk.
Özetle her iki belge de +Zam ibaresi kullanılmış bu da bayi için istediği fiyatta vermenin resmidir zaten.
Telefonda konuştum bir yere varamadık onlar beni, ben onları anlamadım gidip yüz, yüze konuşacağım satış müdürlerine kadar konuyu intikal ettirmek istiyorum en son düzenlenen belge bu
https://i.imgyukle.com/2020/09/14/xl6GGe.png