- Ad Soyad
- İsmail Beşiroğlu
- Aracınız
- Civic FB7 2016
İsmail hocam içten yorumunuz için çok teşekkür ederim. Malum global dünya sıkıntıları ve maddi durumlardan dolayı ufak ufak ilerleyerek yapabiliyoruz bazı şeyleri@gkhnbkkl Hocam araç ateş ediyor gerçekten. Çok emek sarfettiğinizi görüyorum. Nazar değmesin maşallah parmak ısırtan cinsten olmuş.
Jantlar inanılmaz. Gerçekten inanılmaz duruyor. Çok beğendim. Markası vs. nedir ? Tanesi kaç kg ağırlığındadır acaba ? Lastik markanız nedir ?
Çok teşekkür ederimAracınız gerçekten çok güzel gözüküyor. Ateş ediyor resmen. ?️
Ayrıca 17' rs jant + lastik ağırlığı sonrası yeni 18' jant + lastik ağırlık farkını ve yeni jantın marka model bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.
Aynen hocam bu cevabınız diğer sayfada kalmış, ben diğer mesajı cevapladıktan sonra gördüm. Bronze özellikle tercih ettim, İnstagramda uzun süredir araç rengi-jant rengi kombinasyonu araştırıyordum zaten siyah takıp boğmak istemedim, gümüş metalik renkte çok sırıtacaktı.@Hulk Jantlar BBS marka sanırım hocam, CC-R model olabilir. Bronze rengi çok hoş durmuş. Momo'nun iç kısmı siyah, dış lastiğin olduğu noktadaki çeperi kırmızı olan Jantları da iyi gidebilirdi. Ancak kendini bu kadar göstermeyebilirdi. Güzel olmuş bu.
Teşekkür ederim.Jantlar güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun hocam birde jantlar spacer istiyor
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Jantlar bir tık içeride kalmış gibi geldi bana hocam ama gerçekte gören sizsiniz eğer spacer çamurluk dışına çok çıkarır derseniz böyle de gayet iyi güle güle kullanınTeşekkür ederim.
Bence iyi oldu ya spacer çok dışarı taşırmaz mı ? Orjinal RS jantlara göre 20mm daha dışarda şuan jantın dışı. Ben hatta dodik bile takmayı düşünüyorum sadece arkalara.
Amin çok sağolun.Massallah kazasız belasız binmek nasip olur inşallah. Ben civicx sayfalarında ne zaman bir te37 görsem iç geçiririm hep.bu aracada ofsetli mat bronz bir te37 çok güzel giderdi herhalde?