Teşekkür ederim9 aysan sonra aracına talip olacam ama fiyatı aşşagı cekmemiz lzm biraz

Bulduğum araç patlak çıktı satmaktan vazgeçtim ben de. Type s manuel sıkıntısız bulmak biraz zor bu gidişle alamayacağım
 Bulduğum araç patlak çıktı satmaktan vazgeçtim ben de. Type s manuel sıkıntısız bulmak biraz zor bu gidişle alamayacağım 
 çünkü 300 TL den fazla isteyen bile var. EP3' ün ön panjuru olabiliyor mu? İkinci sorum ise jantlarınız harika, nereden temib edebiliriz. Kendimi tanıtmadan konuya girmiş oldum, adım Mehmet  35 yaşındayım şuan Sivas'ta ikamet ediyorum.
 çünkü 300 TL den fazla isteyen bile var. EP3' ün ön panjuru olabiliyor mu? İkinci sorum ise jantlarınız harika, nereden temib edebiliriz. Kendimi tanıtmadan konuya girmiş oldum, adım Mehmet  35 yaşındayım şuan Sivas'ta ikamet ediyorum.
 ilk olarak o panjur coupe panjur olarak geciyor amerikadan geldigi icin kargosuyla birlikte o fiyatlari buluyor. Ondan pahali. Ep3 panjuru uymaz sedanlara. Jantlarin ilki bremmer kraftti 17, oz ultralagerra olarak da bulabilirsiniz. İkincisi orijinal ep3 janti. Ben sirf o jant icin 4x100u 5x114,3e ceviren flans kullandim
 ilk olarak o panjur coupe panjur olarak geciyor amerikadan geldigi icin kargosuyla birlikte o fiyatlari buluyor. Ondan pahali. Ep3 panjuru uymaz sedanlara. Jantlarin ilki bremmer kraftti 17, oz ultralagerra olarak da bulabilirsiniz. İkincisi orijinal ep3 janti. Ben sirf o jant icin 4x100u 5x114,3e ceviren flans kullandim  panjur elimde var isterseniz, kirmizi logo ile birlikte satiyorum 300tl ye
 panjur elimde var isterseniz, kirmizi logo ile birlikte satiyorum 300tl ye 
 Şimdi panjura geçecek olursak 300 TL gerçekten çok fazla, artık belki dışardan filan bulmaya çalışacağız.
 Şimdi panjura geçecek olursak 300 TL gerçekten çok fazla, artık belki dışardan filan bulmaya çalışacağız. yine de sormak istedim. Jantların marka model ve bulabileceğim bir yer var mıdır?
 yine de sormak istedim. Jantların marka model ve bulabileceğim bir yer var mıdır?Bu haliyle çok fena duruyor