Hocam hasar önden ve 32.000 TL..tramer e düşmüş...dolayısıyla fiyatı düşük yazmak durumunda kalmıştır satan arkadaş...çok üzücü bi durum herkesin başına gelebilir maalesef..allah kimsenin başına vermesin....piyasayı bilmiyorum açıkcası sadece düşüncemi yazıcam, forumdaki arkadaşlardan lütfen darılmaca gücenmece olmasın.
Köpek veya o büyüklükte bulunan hayvanlarda farketmez yüksek süratle çarpılmıştır...Dolayısıyla bu listede yazan yerlere hasar vermesi büyük ihtimal...Aracın kazası ile ilgili Fotoğraf veya video varsa mutlaka inceleyin...
Bi çok sürücü önden kazalı araç almaktan çekinir ..lakin aracın duruşu dışardan gözüken dinamiği güzel ve canlı ise, iç temizliği, km si iyiyse, aracın geçmiş bakımları serviste yapılmış ise, ve siz değişen yerlerden sorun çıkarmayacağına kanaat getirirseniz ve en önemlisi bu aracı aldığınızda 4/5 yıl gibi sürelerde araç değiştirme işine girmeyecekseniz,,,,,alınabilir...
Ama şunu da unutmamak gerekir satarken şuan düşündüklerinizin aynısını alacak arkadaşlar da düşünecek .....
Ben araç alacağım zaman (Eco elegance, otomatik üstüne bakıyorum genelde) mümkünse hatasız olmasına arkadan yada kapılardan hasarlı arabalara bakıyorum,( sebebi ise buralardan kazalı araçlarda çok problem yaşamam düşüncesi) önden kazalı ve tavandan hasarlı araçlara bakmıyorum... bütçemin yettiği yere kadar....Karar sizin...Saygılar iyi günler...