O fiyata hatasız bulmak imkansız gibi. Aracım daha önce satılsa bundan 1-2 ay önce 100 bin tl aşağıya bulunurdu belki ama şimdi 700 bine yaklaştı hatasızlar.640 bin TL'ye hatasız Eco elegance alınır. Daha mantıklı bir seçim olur.
O fiyata hatasız bulmak imkansız gibi. Aracım daha önce satılsa bundan 1-2 ay önce 100 bin tl aşağıya bulunurdu belki ama şimdi 700 bine yaklaştı hatasızlar.
Eksper haricinde, FC5'e bindiğimde test sürüşü için, özellikle dikkat etmem gereken şeyler nedir en azından o kısımlara dikkat edeyim diyorum.
Bunu almaktansa en azından 1-2 parça önemsiz yerde boyalı 1 parça degisenli. 3-5 tramerli düşük km. Temiz alınabilir. Ben aldığım zamanlarda hatasizlara 600 civarı istiyorlardi. Hatasız olunca hemen hemen herkes piyasanın üstünde fiyat belirliyor. 45 bin km.de ilk sahibinden full servis bakimli, fabrikasyon komple deri, sol çamurluk serviste değişen, sol arka kapı sacı değişik gerisi hatasız bir araci 517 bin TL'ye aldım. Arka tampon 2 kere serviste sürtme ve kırık nedeniyle değişmiş. Bunlara bağlı 11 bin tramer vardı. Çok önemsemedim amacım zaten uyguna temiz bir araca sahip olmaktı. Siz de bu şekilde hareket edebilirsiniz.O fiyata hatasız bulmak imkansız gibi. Aracım daha önce satılsa bundan 1-2 ay önce 100 bin tl aşağıya bulunurdu belki ama şimdi 700 bine yaklaştı hatasızlar.
Eksper haricinde, FC5'e bindiğimde test sürüşü için, özellikle dikkat etmem gereken şeyler nedir en azından o kısımlara dikkat edeyim diyorum.
1-2 araç buldum o şekilde, temiz araçlar anında satılıyor. Geçen ay 2 araç bulmuştum öyle, akşamdan sabaha ikisi de satılmıştı kısmet olmadı. Bakalım bu hafta sıfır City alma niyetimiz var, olmazsa dediğiniz gibi favorimde olan araçlara yöneleceğim.Bunu almaktansa en azından 1-2 parça önemsiz yerde boyalı 1 parça degisenli. 3-5 tramerli düşük km. Temiz alınabilir. Ben aldığım zamanlarda hatasizlara 600 civarı istiyorlardi. Hatasız olunca hemen hemen herkes piyasanın üstünde fiyat belirliyor. 45 bin km.de ilk sahibinden full servis bakimli, fabrikasyon komple deri, sol çamurluk serviste değişen, sol arka kapı sacı değişik gerisi hatasız bir araci 517 bin TL'ye aldım. Arka tampon 2 kere serviste sürtme ve kırık nedeniyle değişmiş. Bunlara bağlı 11 bin tramer vardı. Çok önemsemedim amacım zaten uyguna temiz bir araca sahip olmaktı. Siz de bu şekilde hareket edebilirsiniz.
Hocam merhaba City güzel araç ama test sürüşü mutlaka yapın....Civic sedan kadar tat vermeyebilir sürüşü...Hayırlısı hakkınızda1-2 araç buldum o şekilde, temiz araçlar anında satılıyor. Geçen ay 2 araç bulmuştum öyle, akşamdan sabaha ikisi de satılmıştı kısmet olmadı. Bakalım bu hafta sıfır City alma niyetimiz var, olmazsa dediğiniz gibi favorimde olan araçlara yöneleceğim.