Japon grubu arabalarına özellikle nazar ediyorlar ben bunu anladım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsunBayiden aldım.bir hafta sonra ticari ile carpistik.nazar diyelim.allah herkesi beterinden saklasın.baska kaza vermesin...Ekli dosyayı görüntüle 260741
Redmi Note 9 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsunBayiden aldım.bir hafta sonra ticari ile carpistik.nazar diyelim.allah herkesi beterinden saklasın.baska kaza vermesin...Ekli dosyayı görüntüle 260741
Geçmiş olsun hocam.Bayiden aldım.bir hafta sonra ticari ile carpistik.nazar diyelim.allah herkesi beterinden saklasın.baska kaza vermesin...Ekli dosyayı görüntüle 260741
Geçmiş olsun hocam.Bayiden aldım.bir hafta sonra ticari ile carpistik.nazar diyelim.allah herkesi beterinden saklasın.baska kaza vermesin...Ekli dosyayı görüntüle 260741
Bayiden aldım.bir hafta sonra ticari ile carpistik.nazar diyelim.allah herkesi beterinden saklasın.baska kaza vermesin...Ekli dosyayı görüntüle 260741
Mersin'de arac kullanmak gercekten çok zor iş millet kırmızıda durmuyor yeşilde duruyor cok deişik bi memleketBayiden aldım.bir hafta sonra ticari ile carpistik.nazar diyelim.allah herkesi beterinden saklasın.baska kaza vermesin...Ekli dosyayı görüntüle 260741