Turgut hocam parlatmissin maşallah @NoFeaR
Ben bi ara bunun niyetine girdim sessiz modu var sağdan soldan tampon kısmına takılıyor.2015 Kör Nokta Algılama Sistemi Kolay değişim lane daha güvenlik hiçbir bölge araç kör nokta sistemi, sürücü asistanı Araç emniyet
http://s.aliexpress.com/22aaEBFZ
(from AliExpress Android)
Abilerim yeni bir konu açmak istemedim bu ürünü gören duyan varmı sormak istiyorum. Uyumlu markalar içerisinde honda da var sizlerin yorumu nelerdir.
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi benim çok hoşuma gitti şans eseri gördüm. Eğer kullanan ve memnun olan birisi varsa hemen siparişini geçeceğim.Ben bi ara bunun niyetine girdim sessiz modu var sağdan soldan tampon kısmına takılıyor.
Aslında güzel bir olay sonra niyeyse vazgeçtim.
Pek yok en azından burada .Abi benim çok hoşuma gitti şans eseri gördüm. Eğer kullanan ve memnun olan birisi varsa hemen siparişini geçeceğim.
Aynen abi yorumlara baktım herkes çok memnun 2 gün sonra kart dönüyor, hemen siparişi geçmeyi düşünüyorum.Pek yok en azından burada .
Yorumlara bakılır ise herkes çok memnun.
Yaptıracak iyi bir usta bulursan mantıklı.Aynen abi yorumlara baktım herkes çok memnun 2 gün sonra kart dönüyor, hemen siparişi geçmeyi düşünüyorum.
Abi çok samimi oto elektrikçi arkadaşım var, çocuğun eli çok düzgün yaptığı işe 10 üzerinden 11 verirsin o derece kalite iş yapıyor.Yaptıracak iyi bir usta bulursan mantıklı.