@teachers hocam servis bize diyor kendi yapıyor. Geçen ufak bir kazaya karıştım ve darbe sensörünü değiştirmişler. Fotoğrafları incelerken bir baktım elle iki kabloyu bağlamış bant sarmış. Servise telefon bile etmedim direk mail attım. Standartlardan habersiz sanayi tarzı iş yapmışsınız diye. sanki bana pil kablosu takıyor. Bunun için lehim toplu tüpler kullanılır ve heater ile ısıtılır diye anlattım ve yarın sıvı teması ile oluşabilecek direnç değişimlerinden, ohmajın sabit değil paslandıkça değişkenlik gösterebileceğinden hatta bu sebeple kaza anında Airbag in açmayacağını, ecu nun darbe anında enerjiyi kesmeyeceğini ve sonucunda yangın çıkarabileceğini yazdım. Ertesi gün hemen arayıp haftaya randevü verdiler ve gözümün önünde istediğim işleri yaptılar. Yine bu emülatörü taktırıyorum aynı şekilde Lehim yapıyor. Geri söktürdüm makaron taktırıp üstüne bez bant taktırdım. Bunu yapan adamlar bize bunu diyor ya çok komik. Mesela sen kapı eşiğini servise taktır direk kabloya yan keskiyle dalacak adım kadar eminim
bu arada emülatörü bora da darbe Sensörü olayı da efe de oldu. Zaten Ankara da 2 tane servis var.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi