Bayramda uzun süredir düşündüğüm eylemi gerçekleştirdim FB7 de ön kapı hoparlörlerini değiştirdim.
Kullandığım hoparlör :
Kapı montaj kiti:
Mevcut hoparlörler 16 cm ve çerçeveye yapışık durumda. Bu yüzden mevcut çerçeveyi kullanmak zor . (internet de kullananaların video ları da var)
Ses olarak bas çok değişmedi, netlik biraz daha arttı.
Asıl olay ise kapı iç kaplamasını sökmüşken gördüğüm tüm delikleri bağlantı yerlerini elden geçirdim.
Hoparlör bahane oldu ama keşke aracı ilk aldığım gün bu işlemi yapsaymışım dedirtecek kadar kapıdan gelen ses azaldı, şimdi acaba nereyi söksemde tekrar monte etsem diye düşünüyorum.
Kullandığım hoparlör :
Jvc CS-J1720X 17 cm 300 Watt Oto Hoparlör Fiyatı
Jvc CS-J1720X 17 cm 300 Watt Oto Hoparlör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Honda Civic Accord Crosstour Insight hoparlör adaptör tabakları 6.5
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Mevcut hoparlörler 16 cm ve çerçeveye yapışık durumda. Bu yüzden mevcut çerçeveyi kullanmak zor . (internet de kullananaların video ları da var)
Ses olarak bas çok değişmedi, netlik biraz daha arttı.
Asıl olay ise kapı iç kaplamasını sökmüşken gördüğüm tüm delikleri bağlantı yerlerini elden geçirdim.
Hoparlör bahane oldu ama keşke aracı ilk aldığım gün bu işlemi yapsaymışım dedirtecek kadar kapıdan gelen ses azaldı, şimdi acaba nereyi söksemde tekrar monte etsem diye düşünüyorum.