Araç konusunda bende hassasımdır. Bu konuda Maşallah siz ayrı bir makamdasınız.Ekli dosyayı görüntüle 253496
Direksiyona kılıf yaptım güneşten etkilenmesin diye eskiyen kot değerlenmiş oldu![]()

Faaliyet ayn-ı lezzettir.
Araç konusunda bende hassasımdır. Bu konuda Maşallah siz ayrı bir makamdasınız.Ekli dosyayı görüntüle 253496
Direksiyona kılıf yaptım güneşten etkilenmesin diye eskiyen kot değerlenmiş oldu![]()
Elinize sağlık, gayet güzel duruyorSanayi de gezmediğim yer kalmadı direksiyon cıkarılmadan yapılamaz dendi. İş başa düştü.. Ekli dosyayı görüntüle 253724Ekli dosyayı görüntüle 253725Ekli dosyayı görüntüle 253726
F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Elinize sağlık çok temiz duruyorMotor temizliği ve far temizliği yaptım. Farların üst ve yan tarafları mat ve sarıya dönüktü. Farları temizlerken matkap polisaj başlığı ve cif kullandım.
Ekli dosyayı görüntüle 253729
F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.Elinize sağlık, gayet güzel duruyor![]()
Ustalar aklı sıra direksiyonu sökerek 100 tl ek işçilik koparmaya çalışıyorlar, boşuna sök-tak yapıyorlar, halbuki üstünde de dikilebildiğini sizin örnekte olduğu gibi birçok örnekte gördük![]()