Kol dayama içi aldım on numara oldu herkese tavsiye ederim.
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayırlı olsun. Güzel görünüyor. ??Kol dayama içi aldım on numara oldu herkese tavsiye ederim.Ekli dosyayı görüntüle 256269Ekli dosyayı görüntüle 256270
Tesekkur ederim ruhsatı filan koyuyorum bozuk para filan koyulabılır kol dayamayı ıkıye bölüyor bence güzel oldu yazin seat Leon style otomatik kullanmıştım onun kol dayanağı böle kademelıydı bende Honda da bunu eksik olarak gordum ve aldım .. Tavsiye ederim..Orjinal gibi duruyor...Hayırlı olsun. Güzel görünüyor.
Kullanışlılığa getirileri neler oldu hocam?
E-alışveriş yaptıysanız link paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Kullanışlı görünüyor hocam. Aynı hacimde taban alanını artırıyor. Yüksekliği az olan nesneler için daha fazla m2 oluşuyor. Güle güle kullanın. ??Tesekkur ederim ruhsatı filan koyuyorum bozuk para filan koyulabılır kol dayamayı ıkıye bölüyor bence güzel oldu yazin seat Leon style otomatik kullanmıştım onun kol dayanağı böle kademelıydı bende Honda da bunu eksik olarak gordum ve aldım .. Tavsiye ederim..Orjinal gibi duruyor...
Diğer Oto İç Aksesuar Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer Oto İç Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer Oto İç Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Aynen bende oraya koyuyordum ama telefon filan koymak gerekince zor kalabalıklık yaratıyoTeşekkür ederim. Kullanışlı görünüyor hocam. Aynı hacimde taban alanını artırıyor. Yüksekliği az olan nesneler için daha fazla m2 oluşuyor. Güle güle kullanın.
Ön tarafta ekranın altındaki usb girişi olan kısım var ya, başka bir deyişle vitesin önündeki bölümün alt katı. Ruhsatı oraya koyuyorum ben. Memnunum. Bir deneyin isterseniz siz de.
Kol dayama içi aldım on numara oldu herkese tavsiye ederim.Ekli dosyayı görüntüle 256269Ekli dosyayı görüntüle 256270